16°
19°

Programok

3 hónapja
Budapest Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek felkérésére a Mária Út és a Mária Rádió idén is buszos és gyalogos zarándoklatok szervezését kezdeményezi és segíti az augusztus 20-i Szent Jobb szentmisére és körmenetre.
3 hónapja
VESZPRÉM - A Veszprémi Magyar-Finn Egyesület (VeMaFi) a Kolostorok és Kertek Kft.-vel második alkalommal rendezi meg a Juhannust.
3 hónapja
VESZPRÉM Június 11-én, vasárnap rendezik meg a 2. Napló-kupa országos szlalomversenyt. Komoly nyeremények, kiváló programok és fantasztikus hangulat várja az autókedvelőket.
3 hónapja
Veszprém - Harminc koncerttel és színvonalas gasztronómiai programokkal várja a látogatókat a Rozé, Rizling és Jazz Napok júliusban.
3 hónapja
Már csak hetet kell aludni és végre mindenki megkapja a magáét: rock legendák, hajnalig tartó pörgős bulik, adrenalin-bomba programok, motorcsodák, Balaton és rengeteg újdonság, amire az Open Road Fest történelmében eddig nem volt példa! Sőt, „idén mindegy mivel érkezel, mert lehet, hogy egy Harley-val távozol!” Ugye tudod, mit csinálsz június 7-11-ig?
3 hónapja
Csopak - Idén is megnyitott a településen a turisztikai információs iroda. A Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület a vasútállomás épületében működteti az irodát, ahol mindent meg lehet tudni a térség rendezvényeiről, kirándulási, túrázási lehetőségekről, szálláshelyekről.

Legolvasottabb

1
Az eső akadályozza a betakarítást
2
Aktív nők Felsőörsért – már több mint 11 éve a közösségért
3
Balaton-felvidéki zarándokút: naponta harminc kilométer
4
Menteni kellett a Balatonon rekedt vitorlázókat
5
FC Ajka: csak a siker elfogadható Győrben
Az anyatejnek nincs párja
Újra nő a szoptató édesanyák száma, de nem eléggé
Koncert / 1 órája
Majdnem valaki címmel Udvaros Dorottya a MOM-ban énekel
A szeptember 29-i esten Hrutka Róbert zenekara kíséri majd az előadót.
Gyász
Fájó szívvel tudatjuk, hogy *GARAI ZOLTÁN* életének 74. évében elhunyt. Temetése 2017. szept. 27-én 12 órakor lesz Fehérváron a Béla úti temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *BORSZUK JÓZSEFNÉ* *szül.: Esső Mária* 58 éves korában elhunyt. Kérésének megfelelően temetése szűk családi körben történik. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÖZV. DR. GYÖKÖSSY JÓZSEFNÉ* *szül.: Kőszegfalvy Katalin * 86 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 27-én 15 órakor lesz Győrben a Szabadi úti temetőben. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban együttérzéssel osztoznak. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család
gyorshajtás / 1 órája
Pénzbírságot kapott Hollandiából – ahol sohasem járt
Polgár Tibor
2 órája
Csendéletek, tájképek, absztrakt és avantgárd a Kogart új kiállításán
Sági Ági
nivegy-völgy / 2 órája
Tart még a szüret, most már a borászokon múlik a minőség
Sági Ági
Még nagyobb baj jöhet / 3 órája
Gátszakadás fenyeget, tízezreket kellene evakuálni Puerto Ricón
3 órája
Milyen, ha egy párkapcsolatban többen vannak kettőnél?
Schmidthoffer Eszter
Zsaruk kétkeréken / 4 órája
Motoros rendőrök: a biztonság szolgálatában!
Kovács Erika