Programok

2009.06.04. 13:25

Nagyobb bulit ígérnek a szervezők

Zalaegerszeg - A Mad Hooligans Motor Club idén is megszervezi hagyományos motoros találkozóját június 5-6-7-én Zalaegerszegen. A múlt évi szünet után az eddigieknél is nagyobb durranást ígérnek a szervezők.

Szausev Xénia

Gáspár Norbert és Kovács László új tagjai a klubnak, ők szervezik a 13. motoros találkozót. 

- Színvonalasabb lesz, mint a korábbiak, mivel zeneileg sokkal jobb programot állítottunk össze: pénteken inkább a motoros zenekaroké a főszerep, mint a Blues Company és Zorall, szombaton pedig a Shabby Blues Band, a Lord és a Pokolgép zenél - mondja Norbert. 

A koncertek mellett más programokkal is várják az alsóerdei gyerektáborba kilátogatókat: szombaton két órától motoros felvonulás, utána ügyességi vetélkedő és baleseti-szimulációs bemutató a rendőrség, a tűzoltóság és a mentősök részvételével: egy autó motorral való ütközését és az után történő mentést mutatják be. 

A szervezők idén fürdőblokkokat is hozatnak, így biztosan nem lesznek higiéniai problémák, a sátorozásra pedig külön helyet alakítanak ki. 

Ahogy Norbert elmondta, a háromnapos motoros találkozók közül a zalaegerszegi mindenképpen kiemelkedik a színvonalával. 

- Általában 5-600 látogató szokott kijönni a találkozóra, de reméljük, hogy a jó idő, a mérsékelt jegyárak és a remek programok idén még több embert vonzanak majd.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!