Programok

2017.05.02. 08:03

Állati Extrém show Veszprémben és Pápán a Richter Flórián Cirkuszban! (x)

Extrém szórakozás az egész család számára: repülő emberek, motoros halálgömb, lézerember, egzotikus állatok, elképesztő tangó a levegőben, egyedülálló lovasszámok - ez a Richter Flórián Cirkusz! Magyarország leglátványosabb és legizgalmasabb műsorát most a veszprémi és pápai közönség is láthatja!

Ne hagyja ki az egyedülálló szórakozási lehetőséget!
Vegyen jegyet a PLT ügyfélszolgálati irodáiban!
Megyekártyával 4500 Ft helyett CSAK 2600 forintért válthat jegyet az május 4-i pápai, és a május 10-i veszprémi premierre!

A magyar és nemzetközi cirkuszvilág sztárjait felsorakoztató utazótrupp június 8-11. között Nagykanizsán állítja fel pompás sátrát. A Richter Flórián Cirkusz Állati Extrém című előadása igazi extrém szórakozás az egész család számára:

Emberfeletti? Felülmúlhatatlan? Repülő Emberek a kupolában! Ők a The Flying Sergio, akik a Monte Carlo-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál Bronz Bohóc nagydíjával és a Hollandiai Cirkuszfesztivál Aranyérmével kitüntetett brazil artistasztárjai - a lengő trapéz bajnokai először a magyar közönség feje fölött!

Ez aztán extrém, újra a porondon a Diorios motoros csoport! Világrekord: 5 motoros szédült száguldása a 4,5 méteres átmérőjű Halálgömbben. A gyengébb idegzetűek hunyják be a szemüket: a száguldás csúcspontján a halálgömb kettéválik!

A cirkusz szuperhőse a Lézerember, aki megmutatja a jövőt. Magyarországon először a portugál Jury Gottani vezet be a futurisztikus illúziók elképesztő világába!

Lovas nemzet a magyar - Richter Flórián pedig a nemzet lovasa! Vadonatúj holland frízek és arab telivérek a lóidomítás nemzetközi nagymesterének keze alatt. A magyar cirkusztörténet egyetlen Monte Carlói Arany Bohóc díjasa, a magyar cirkuszolimpikon és négylábú sztárjai!

Richter Kevin cirkusztörténetet ír! A világhódító magyar lovasszám, a Magyar Posta a világon először 22 lóval látható! Mindez a műfaj történetének legifjabb sztárjával, Richter Kevinnel!

Richter Flórián Cirkusz Állati Extrém
Május 4-7., Pápa, Tesco mellett
Előadások: 4. (csütörtök)18:00, 5. (péntek) 18:00, 6. (szombat) 15:00, 18:00, 7. (vasárnap) 15:00

Május 10–14., Veszprém, Tesco mellett
Előadások: 10.(szerda) 18:00, 11.(csütörtök)18:00, 12.(péntek) 18:00, 13.(szombat) 15:00, 18:00, 14. (vasárnap) 11:00 ,15:00

Veszprém megye kártyával rendelkező előfizetőink 
a PREMIERRE most CSAK
2600 Ft akcióban vásárolhatják meg a belépőjegyet!

A kacagás nagy mestere! Joy Costa, a nagy nemzetközi cirkuszok ünnepelt bohóca egyenesen Olaszországból érkezett, hogy első ízben találkozzék a magyar közönséggel. Életre kelnek egy többgenerációs olasz bohócdinasztia tradíciói modern változatban! Valódi, ízletes olasz humor a porondon!

Ennél a zebránál mindenki befékez! Egzotikus állatok kavalkádja a Richter Flórián Cirkusz porondján!

Tangó a levegőben, rugalmasság, lendület és dinamika - a lélegzetelállítóan hajlékony Miss Stella elképesztő tangója a bűvös selyemszalagon!

Higgyenek a szemüknek! Glen Folco két műfajban is felülmúlhatatlan! Ezzel a tudással serleget nyert Wimbledonban, amivel a tempózsonglőrök művészetét dobja fel egy kis extrával! Extrém zsonglőrködés teniszütőkkel, egyenesen Itáliából!

Két Richter-hölgy egy porondon! Báj, ügyesség, összpontosítás - no és egy aprócska meglepetés... Richter Angelina szokatlan partnert választott lebilincselő lábzsonglőr mutatványához - Szandrát az elefántot!

Valóság vagy káprázat? Miss Aurelia Belgiumból érkezett, hogy bravúros lengő karika produkciójával új dimenziókat nyisson meg a szemünk előtt!

Richter Flórián egyedülálló akrobatikus lovas csoportja, ami egy új fejezetet nyit a cirkusz világában. A Flórián csoport!


Ne hagyja ki az egyedülálló szórakozási lehetőséget!
Vegyen jegyet a PLT ügyfélszolgálati irodáiban!
8200 Veszprém, Kossuth u. 10. Tel.: 06 (88) 406-420
8500 Pápa, Kossuth u. 22., Tel.: 06 (89) 313-204
Megyekártyával CSAK 2600 Ft, amely kizárólag a május 4-i pápai, és a május 10-i veszprémi premierre szól

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!