Programok

2011.06.06. 08:54

Bulik több helyszínen

Balatonfüred - Június első hétvégéjén végre megnyitotta kapuit a Sundance park, az északi part méltán leghíresebb és legkedveltebb szórakozóhelye.

Káposztás Vivien

A szórakoztatóközpont idén is várja a bulizni vágyó fiatalokat, akiknek fényes nappalok és forró éjszakák  ígéri a szlogenjük. A pénteki nyitóbulin Dj Ren és DJ Membrane pörgette a lemezeket, akiknek igazán fantasztikus hangulatot sikerült varázsolni, így a partizók egészen reggelig ropták a táncparketten. A második napon a jó zenéről Belo & Friends gondoskodott.

 

 

A szombati bulit sajnos megzavarta az időjárás, a késő délutáni vihar elriasztotta az embereket a Balaton-partról. Jó hír azonban, hogy ez csak az első sundance-es hétvége volt, számtalan forró éjszaka vár még ránk itt. A zene és a helyszínek nem változtak, minden a régi, de a beltartalom több helyen megújult. A Silverhez leköltözött szórakozóhely sem maradt üres, új bár nyílt, de a régebben megszokott stílusban és zenékkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!