Programok

2010.10.11. 17:17

Kiállítás nyakkendőkből

Csopak - Érdekes kiállítást szervezett a csopaki könyvtár. Az összegyűjtött sokféle színpompás nyakkendőt a gyerekek alkotásaival párosították össze, így jött létre a nagyon egyedi, játékos gyűjtemény.

Kovácsné Bertalan Dóra

Az általános iskolában október 21-ig tekinthető meg az egyedi kezdeményezés, amelynek október 5-i megnyitóján beszédet mondott Tarnai Katalin szerkesztő riporter és egy kisebb előadást is tartott a gyerekeknek és felnőtteknek. A megnyitón Mihály Regina 8. osztályos tanuló csodálatos zongorajátékkal működött közre.

A nyakkendőket Várayné Goróczi Éva gyűjtötte össze és ő válogatott a gyerekek munkáiból arcokat a kézzel festett, mesefigurás, zenélő, állatfigurás valamint különböző mintájú és fajtájú nyakkendőkhöz. Palcsák Ildikó  könyvtáros elmondta, hogy szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, hiszen ez a kiállítás nemcsak a gyerekeknek, hanem a szülőknek, felnőtteknek és az idősebb korosztálynak is élményszámba megy.

Október 21-ig tekinthető meg a vidám nyakkendő kiállítás a csopaki iskolában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!