Programok

2017.08.22. 10:42

Kikapcsolódásra vágyik? - Ezek a programok várják a héten Veszprém megyében

Ezen a héten is izgalmas programok várják önt Veszprém megyében!

Sági Ági

Caramel koncert

Balatonfüred Augusztus 25-én, pénteken 21 órától Caramel ad koncertet, a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban. Az előzetesen augusztus 12 -re meghirdetett, betegség miatt elmaradt koncertet pótolják be most a szervezők.

Összművészeti gálakoncert

Balatonfüred Augusztus 24-én, csütörtökön 19 órától Horgas Eszter és növendékei adnak koncertet. Horgas Eszter VII. Partitúra Összművészeti Kurzusának gálakoncertje az Anna Grand Hotelben lesz látható.

Szabadtéri Játékok

Tihany A Bujtor István szabadtéri színpadon augusztus 25-én, pénteken 20 órától a Kölcsönlakás című vígjáték lesz látható. Ray Cooney és John Chapman darabja közel ötven éve, 1969 óta folyamatosan szerepel a világ színházainak műsorán. A Játékszín előadását Kapitány Iván rendezte.

Szabadtéri Játékok

Tihany A Bujtor István szabadtéri színpadon augusztus 26-án, szombaton 20 órától a Második nekifutás című vígjáték lesz látható. Murray Schisgal amerikai író darabja 1986-ban játszódik New-York-ban, a cselekmény egy idősödő üzletember egy fiatal lányba szerelme körül zajlik. A rendező és a főszereplő is Szilágyi Tibor, de a darabban láthatják Pápai Erikát, Marton Róbertet, Gerlits Rékát és Baronits Gábort is.

Kedvezményes evés- ivás

Balatonakali Péntekig tart a II. Gasztronómiai hét a településen. Ezen a héten minden nap más helyi étterem kínál kedvezményeket menü kínálatából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!