Programok

2016.08.14. 20:22

Programok, rendezvények Veszprém megyében augusztus 15-től

Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények augusztus 15-től. Böngésszen és válogasson!

Munkatársainktól

AUGUSZTUS 20.

Államalapító Szent István ünnepe

Pápa – Augusztus 20-án az Erzsébet-ligetben tartják Államalapító Szent István ünnepét a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ szervezésében. 18.30-kor toborzóval veszi kezdetét az ünnepség, amelyen Pápa Város Fúvószenekara működik közre. 19 órától az ünnepi műsorban Csúsz Péter, a losonci Kármán József Alapiskola és Óvoda igazgatója, Beszterce megyei képviselő mond beszédet, majd „Megvirradt napunk hajnala” címmel zenés irodalmi összeállítást láthatunk Halas Adelaida és Keresztes János (Veszprémi Petőfi Színház művészei), a JMSZK Kamarazenekar tagjai és a Vadvirág Néptáncegyüttes közreműködésével. 20 órakor megkoszorúzzák az Országzászló emlékművet, ezen Pápa Város Fúvószenekara és a MH Pápa Bázisrepülőtér működik közre.

Kutyakiállítás

Sárosfő - Juhász- és pásztorkutyák CAC kiállítását rendezik augusztus 20-án a Bakonyerdő Zrt. Nemeshany felől megközelíthető vadászházában. A tíz órakor kezdődő megnyitó után bírálják a kutyákat, a Best in show délután három órakor várható. A programok ideje alatt rendőrségi sátor, kutyás bemutató, erdei iskolás játszóház, tűzoltóautó-bemutató várja a látogatókat. A sárosfői rendezvény fővédnökségét az idén is Simicskó István honvédelmi miniszter vállalta.

További megyei programok az ünnepen - kattintson ide>>

AUGUSZTUS 19.

Nagyvázsony – Idén is megrendezik a Virtus fesztivált, mely pénteken veszi kezdetét Reményi Antal rendezvényházban, ahol átadják a Nagyvázsony Jó Hírnevéért és Nagyvázsonyért-díjakat, de a háromnapos programon lesz többek között lovas-, és fogathajtó bemutató, koncertek és különféle versenyek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!