Programok

2014.03.08. 12:47

Programok, rendezvények Veszprém megyében március 10-től

Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények március 10-től. Böngésszen, és válogasson!

ÁPRILIS 8.

Báb az oviban

Veszprém, Balatonakali – Balatonakali önkormányzata és Kabóca Bábszínház sikeres közös pályázatának köszönhetően április 8-án kedden 10 órakor megtekinthető a Máté Angi díjnyertes könyve alapján készült Volt egy szer egy... című előadás a balatonakali óvodában. Az óvodapedagógusok maguk is alkalmaznak bábokat a foglalkozásaikon.

MÁRCIUS 28.

Erdély közelről

Jobbnál jobb programok egy héten át

A Vajdaság, Kárpátalja és a Felvidék után most Erdély lesz a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Karának vendége egy héten keresztül március 28-tól.Milyen az élet Erdélyben? A kérdésre számtalan művészeti ágban ígérkezik válasz. Szinte lehetetlen felsorolni mindazt az elő-adást, beszélgetést, könyvbemutatót, kiállítást, amivel készülnek. Közel félszáz vezető tanár, tudós, művész érkezését várják. Rendhagyó irodalmi órát tart Visky András, Balázs Imre József, Farkas Wellmann Endre, Láng Zsolt, Szőcs Géza. Kányádi -est lesz a színházban, Orbán János Dénes erotikus székely történeteit az Expresszóban hallhatjuk éjszakai órán. Jön a sepsiszentgyörgyi színház. De például Drakula-filmeket is vetítenek napnyugtától napkeltéig Drakula a popkultúrában című kiállítással egybekötve. Kádár Tibor Erdélyből Veszprémbe települt festőművésznek is nyílik kiál- lítása. Idevárják Bodor Ádámot és György Pétert. Utóbbival Állatkert Kolozsváron című könyvéről beszélgetnek.A program kurátorai, Géczi János és Ladányi István hangsúlyozzák, a város valamennyi intézete bekapcsolódik a műsorfolyamba helyszínként, házigazdaként az egyetemtől és a Hangvillától kezdve a Művészetek Házán át az érsekségig.

MÁRCIUS 24.

Versünnep fesztivál előadóművészeknek

Veszprém – A család európai éve jegyében, az I. világháború kitörésének 100. évfordulójára emlékezve rendez vers- és prózamondó fesztivált a Versünnep Alapítvány és a Bánffy György Kulturális Szalon.A három elődöntő közül a második március 24-én, hétfőn este hat órától lesz a Latinovits-Bujtor Játékszínben. A Versünnep Fesztivál 2005-ben – József Attila születésének 100. évfordulóján – indult útjára a Veszprémi Petőfi Színházban, amelynek akkor Kolti Helga volt a vezetője. A programot négy alkalommal rendezték meg, minden évben kiemelt évfordulóhoz kötve a kiírást. A színészek és előadóművészek számára meghirdetett verseny elődöntőit márciusban, a döntőt április 11-én, a költészet napján tartják a Nemzeti Színházban. A professzionális résztvevőknek kiírt versenyre két kategóriában lehetett nevezni: színművészek és előadóművészek, valamint színművészeti egyetemek és szakirányú felsőoktatási intézmények hallgatóinak jelentkezését várták. A veszprémi elődöntőben, március 24-én Császár Angela és Kőrösi Csaba színművészek, Oláh János és Mezey Katalin költők, valamint Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Színház igazgatója zsűriznek. 

MÁRCIUS 20.

A hajó és a hold
Program olasz vendégekkel

Veszprém – Március 20-án, csütörtökön tartják a gyermekszínházi világnapot. A Kabóca Bábszínházban ezúttal a műsorkínálat is nemzetközi. Március 20-án 11 órakor kezdődik el az ünnepi program A hajó és a hold című vendégelőadással, amelyet az 1976-os alapítású, bolognai La Baracca–Testoni Ragazzi Társulat mutat be a közönségnek. A Bruno Cappagli és Valeria Frabetti által rendezett előadás egy olyan hajóról szól, amelyik arra vágyik, hogy eljusson a Holdra. Táncol a halakkal, beszélget a csillagokkal, játszik a pelikánokkal, hallgatja a bálnát. Segítséget kér és instrukciókat. Szeretné tudni, hogyan juthat fel az űrbe. De nem tud, a Hold nagyon messze van. És a Hajó nem tud repülni. De próbálkozik, sokszor, keményen. Nem adja fel. És akkor végül Végül a Hold elhagyja az eget és leszáll a hajóhoz... Egy ebéd- és alvásszünet után a Gomboló című előadást lehet újra megtekinteni, amelyet Karel Van Ransbeeck rendezett. Fél ötkor pedig a Spot című darab következik újra az olasz társulattól Valeria Frabetti rendezésében. Egy fénycsóva, amely hol világoskék, mint az ég, hol sötétkék, mint a tenger, máskor vörös, mint a tűz vagy sárga, mint a nap. Nincs keze-lába, csak a lélegzete hallatszik. Keres, követ és mesél

MÁRCIUS 18.

Egészségnap

Alsóörs – Egészségnapra várják az érdeklődőket március 18-án 14–19 óráig az Eötvös Károly Művelődési Házba. A programban nyitástól zárásig folyamatosan lesz vérnyomás-, testsúly-, haskörfogat-, testzsírszázalék-mérés, és különböző előadásokon, tanácsadásokon megismerkedhetnek többek között a há-zi aszalással, a gyerekek táplálkozásával, ki lehet próbálni a ritmikus masszázst, 17.30 órától szabadtéri zumbát, 18 órától pedig gerincgimnasztikát tartanak.

Világraszóló hungarikumok

Veszprém – A Világraszóló hungarikumaink sorozat következő előadása a Béres cseppről lesz március 18-án, kedden este hat órakor a VMK színháztermében. A Béres az egyik legismertebb márkanév Magyarországon. A legendás találmány 1972-ben született id. dr. Béres József kitartó munkájának eredményeként. A programban a Béres csepp feltalálójának fia, ifjabb dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke mutatja be a tavaly hivatalosan is hungarikummá minősített Béres csepp történetét.

MÁRCIUS 17.

Kiállítás a drogról

Balatonfűzfő – Az Egészségfejlesztési Iroda Interaktív drog prevenciós kiállítást és előadást szervez Köztes átmenetek – a drog címmel március 17-én 10 órától a helyi közösségi házban, a József Attila utca 10. szám alatt. A vándortárlat feladatának tartja, hogy bemutassa a gyorsan változó drogfogyasztási szokások, a dizájner drogok, illetve a mára már klasszikusnak nevezhető illegális szerek, a heroin, a speed, az LSD és a marihuána hatását. Fotóalbumokkal, interjúkkal, tárgyakkal, filmekkel, hanganyagokkal, bizarr fényeffektusokkal és egy óriási kaleidoszkóppal teszik érzékletesebbé az élményt. A több mint tíz éve működő, folyamatosan frissülő programot eddig 80 helyszínen mutatták be. A témájában és eszközeiben rendhagyó kiállítás elsősorban a felnőtteknek és a 14 évesnél idősebb fiataloknak szól. A kiállítás szervezői az elsődleges megelőzés legfontosabb színterének, a családnak a szerepét hangsúlyozzák. A kiállítás április 4-ig látogatható.

Sajtófotók tíz év anyagából

Tapolca  – A Napló újságírója, Szijártó János sajtófotóiból nyílik kiállítás 17-én 18 órakor a Tamási Áron Művelődési Központban 10 év – 120 kép címmel. A képeken a város és környéke mindennapjai, ünnepei, különleges vagy éppen hétköznapi eseményei elevenednek meg. A sajtófotó-kiállításon az elmúlt tíz esztendő minden hónapjából egy-egy kép szerepel kronológiai sorrendbe rendezve. A tárlatot Barták Péter, a Napló főszerkesztője nyitja meg, köszöntőt mond Lasztovicza Jenő országgyűlési képviselő és Császár László polgármester.

Elsőfilmes rendező filmje

Veszprém – A német elsőfilmes rendező, Jah Ole Gerster Oh, boy című filmjét vetítik március 17-én, hétfőn este hat órakor a VMK színháztermében. A film egy kallódó huszonéves, az egyetemet félbehagyó fiúról szól, akitől apja megvonja az anyagi támogatást.

RENDEZVÉNY

Veszprém: Földrajz szakköri előadások 14 órakor a Báthory iskola 11-es tantermében.
Dunai árvíz 2013, fotókiállítás megnyitója 15 órakor a VMK-ban.
Filmklub: Oh, boy  18 órakor a VMK-ban.Nyitott Akadémia: A szorongástól az önbecsülésig, 19 órakor a Hangvillában.

Balatonfűzfő: Köztes átmenetek – a drog, interaktív kiállítás megnyitója 10 órakor a Közösségi Házban. Megtekinthető április 4-ig.

Iszkáz: Felolvasó színház Nagy László Életem című írásából 18 órakor a Nagy László-emlékházban.

MOZI

Veszprém, Cinema City: NEED FOR SPEED 3D: 17.30, 20.00 órakor. NEED FOR SPEED: 15.00 órakor. MR. PEABODY ÉS SHERMAN KALANDJAI 3D: 16.30, 18.30 órakor. MR. PEABODY ÉS SHERMAN KALANDJAI: 14.30 órakor. 300 – A BIRODALOM HAJNALA 3D: 15.30, 17.40, 19.50 órakor. MIELŐTT MEGHALTAM: 20.30 órakor. NON-STOP: 13.15, 20.15 órakor. POMPEJI 3D: 18.00 órakor. MEGDÖNTENI HAJNAL TÍMEÁT: 15.45 órakor. A LEGO KALAND 3D: 13.45 órakor. A MOGYORÓ-MELÓ 3D: 13.00 órakor. 

Tapolca, Városi mozi: COUCH SURF: 20.00 órakor. A LEGO KALAND: 16.00 órakor. 300: A BIRODALOM HAJNALA: 18.00 órakor.

MÁRCIUS 16.

Lézershow és Márió köszöntője

Sümeg - Az l. Sümegi Hanghullám zenei tehetségkutató verseny első válogatója március 16-án vasárnap 13 órakor kezdődik a Kisfaludy művelődési központban. Mint Kaszap István ötletgazdától, főszervezőtől megtudtuk, a zsűri tagjai 50 produkciót hallgatnak meg. A zsűri elnöke Márió lesz, a népszerű zenész. A második fordulóra, amelynek április 13-án, vasárnap 13 órától ad otthont a művelődési intézmény, 20 énekes és négy zenekar jut tovább. A döntő időpontja június elseje. A versenyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. A belépés ingyenes.

Víz Világnapja Bakonybélben

Bakonybél – A Víz Világnapja apropóján  március 16.-án geológiai kirándulást  szerveznek Bakonybélbe. A Kertes-kői-szurdokban, a Gerence-patak mentén vezető geotúra alkalmával lehetőség nyílik a 100 millió éves, tengeri élőlények vázmaradványoktól hemzsegő Zirci Mészkő szikláinak megcsodálására, a Judit-forrás mésztufa lépcsőin pedig az édesvíz művészi formákat létrehozó művében gyönyörködhetünk. Az útvonal érinti a Bányász-kutat, a Borostyán kutat és a fölé magasodó Kálváriát. A találkozás helye Pénzesgyőr, Pangea oktatóközpont. A túra hossza 16 kilométer.

Ifjak tájékozódási túraversenye

Ajka – Fiatalok tájékozódási túraversenyét rendezik meg Ajka és Csinger térségében. Március 16-án a Park vendéglőhöz várják a szervezők az érdeklődőket. Hat kategóriában mérhetik össze tudásukat a jelentkezők. Az alapfokú pálya gyerekeknek kísérővel 2500 méter hosszú, az alappálya csapatoknak négy és fél kilométeres, a középfokú terep öt kilométeres, a felsőfokú pálya 6500 méter hosszú. A mezőny 9.30 és 11 óra között rajtolhat el, a csapatlétszám minimum három fő. Nevezni a helyszínen lehet március 15-én 8.30 -tól.

ZENE

MUCK FERENC szaxofonos ad koncertet március 14-én 21 órától a veszprémi Decanter Bisztróban.

A PRIBOJSZKI TRIÓ New Orleans Unplugged koncertje március 14-én 20 órakor kezdődik a balatonalmádi Lounge, Coffe & Wine színpadán.

NÓTÁR MARY énekel március 14-én éjféltől a veszprémi Club VIP-ben.

A LEARN TO FLY zenekar koncertezik március 14-én 20 órától a veszprémi Metró Sörözőben.

A HOOLIGANS lép színpadra március 14-én 22 órától a veszprémi Expresszóban. Másnap 22 órától: Brains. 

MÁRCIUS 15.

Tavaszi szöszmötölés

Tihany - A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság március 15-én Tihanyba, a Levendula Ház Látogatóközpontba szervez kicsiknek és nagyoknak kellemes időtöltést. A kézműves foglalkozás során a virágcsokor készítését sajátíthatják el az érdeklődők. A részvétel térítésmentes.

Közös városi megemlékezés Pápán

Pápa – Hagyományosan a Március 15. téren emlékezik a város az 1848-as forradalom és szabadságharc évfordulóján. Ünnepi beszédet dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke mond, majd Emelkedj nemzetem... címmel zenés irodalmi műsort tekinthetnek meg a résztvevők. Ezen alkalommal adják át a város kitüntetéseit is. A megemlékezés koszorúzással zárul.

Ünnepi focikupa Balatonfüreden

Balatonfüred  – Természetesen idén sem marad el a népszerű március 15-i kispályás labdarúgótorna a Balaton-parti településen. A közkedvelt Március 15.-kupát a Református Általános Iskola (Bem) műfüves pályáján rendezik meg. Nevezni öt plusz egy fős csapatokkal a helyszínen lehet március 15-én, szombaton reggel nyolc órától a kezdésig, 8.30-ig.

ZENE

A KISCSILLAG koncertezik március 15-én 21 órától az ajkai Rakéta Presszóban. Vendég: Vasárnapi Gyerekek.

BACKSTAGE SEX MACHINE koncert lesz március 15-én 22 órától a pápai Ördög Pincében.

AZ AB/CD zenekar koncertezik március 15-én 22 órától a várpalotai Alagsor Sörözőben. 

Március 15-ei ünnepi programok itt


MÁRCIUS 14.

Tavaszköszöntő koncert

Balatonfüred – Tavaszköszöntő koncertet rendeznek március 14-én, pénteken 18 órától a Ferencsik János Zeneiskolában. A hangvesenyen közreműködik Kiss Margit hegedűművész, dr. Varga Zoltán Liszt-díjas kürtművész és Lénárt Ágota zongoraművész.

Zenei napok kezdődnek

Tapolca - Több koncertből álló sorozattal köszönti a tavaszt a Járdányi Pál Zenei Alapfokú Művészeti Iskola az elkövetkező napokban.Tavaszi vonóshangversenyre várják az érdeklődőket pénteken az intézmény hangversenytermébe. A 17 órakor kezdődő rendezvényen fellép Blahunka Flóre (cselló), Kiss Enikő (hegedű) és Kónya Attila (csellló), zongorán Matsunaga Minami kísér. A műsorban Vivaldi, Kabalevszkij, Hubay Jenő, C. Saint-Saens és Dvorak művek csendülnek fel. Az idei Zenei napok ünnepségsorozatot ezen a koncerten nyitja meg Tóth Mária, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ tapolcai tanerületének igazgatója. A koncertek sora hétfőn folytatódik ugyanitt, ugyanebben az időben a volt növendékek hangversenyével. Március 21-én a Járdányi tanárai adnak hangversenyt, 22-én a Tamási Áron Művelődési Központban a Balaton Kamarazenekar, majd zárásként 27-én a zeneiskola növendékei, ismét az iskola hangversenytermében. Itt hirdetik ki a 2014-es zenei olvasópályázat eredményeit is.

 

MÁRCIUS 13.

Zirci diákok festményei

Veszprém-Gyulafirátót – A zirci III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak festményeiből, grafikáiból összeállított kiállítást Szeifert György, az intézmény művészeti igazgatóhelyettese nyitja meg 17 órakor a VMK Gyulafirátóti Művelődési Házában. A megnyitón a Zirci Fúvósegyüttes ad koncertet Karácson Zoltán vezetésével. A kiállítás április 4-ig látogatható. 

Előadás az egészségről

Köztünk élnek

Balatonfüred - Kövi Szabolcs fuvolaművész, zeneszerző lesz a Köztünk élnek című beszélgetéssorozat következő vendége. A városi könyvtárban március 13-án 17 órától Angyali sugallatok címmel megrendezésre kerülő zenés, képes találkozót Szendi Péter újságíró vezeti.

RENDEZVÉNY

Veszprém: Vérzsírcsökkentők – Miért kellene nekem szedni?, előadás 16.30-kor a Vanderlich Egészségcentrumban.
Miért beteg az ember?, előadás 17 órakor a VMK-ban.
Mit nem tudunk Atlantiszról?, előadás 17 órakor a dózsavárosi klubkönyvtárban.
Szabadság, az OdaLÖKött KÖLtészet és a Művészetek Háza bemutatója 18 órakor a Dubniczay-palotában. 

Veszprém-Gyulafirátót: A zirci III. Béla Gimnázium diákjainak festményeiből, grafikáiból összeállított kiállítás megnyitója 17 órakor a művelődési házban.

Balatonfüred: A Köztünk élnek beszélgetéssorozat vendége Kövi Szabolcs 17 órakor a városi könyvtárban.

SZÍNHÁZ

Veszprém, Petőfi Színház: Légy jó mindhalálig ma 17 órakor Marton László-bérlet.
Kabóca Bábszínház: Autósmese 10 órakor bérletes előadás. 

Ajka, Nagy László Szabad-időközpont: Délután a legjobb 19 órakor bérleten kívüli előadás.

MOZI

Veszprém, Cinema City, ma: NEED FOR SPEED 3D (premier): 17.30, 20.00 (kivéve kedd) órakor. NEED FOR SPEED (premier): 15.00 órakor. MR. PEABODY ÉS SHERMAN KALANDJAI 3D (premier): 16.30, 18.30 órakor. MR. PEABODY ÉS SHERMAN KALANDJAI (premier): 14.30 órakor. 300 – A BIRODALOM HAJNALA 3D: 15.30, 17.40, 19.50 órakor. MIELŐTT MEGHALTAM: 20.30 órakor. NON-STOP: 13.15, 20.15 órakor. POMPEJI 3D: 18.00 órakor. MEGDÖNTENI HAJNAL TÍMEÁT: 15.45 órakor. A LEGO KALAND 3D: 13.45 óra. A MOGYORÓ-MELÓ 3D: 13.00 óra. 

Tapolca, Városi mozi: COUCH SURF: 14.00 és 20.00 óra. A LEGO KALAND: 16.00 óra. 300: A BIRODALOM HAJNALA: 18.00 óra.

 

MÁRCIUS 12.

Kiállítás Janikovszky Éváról

Balatonfüred - A 2003-ban elhunyt népszerű íróról, Janikovszky Éváról rendeznek emlékkiállítást a Móra Könyvkiadóval a városi könyvtárban. A Kire ütött ez a gyerek? és más népszerű gyermek- és ifjúsági könyvek írójáról összeállított anyagot március 12-én 14.30 órakor Tóthné Wittmann Borbála gyermekkönyvtáros nyitja meg.

RENDEZVÉNY

Veszprém: Gyermeki képzelet, Dorozsmai-Szabó Eszter interaktív kiállításának megnyitója 10 órakor a Március 15. úti könyvtárban. Fogamzásgátlás szülés után, előadás 10 órakor a Március 15. úti könyvtárban.
Benkő Imre, Somogyi Márk és Szelényi Károly fotóművészeti alkotásainak átadása 10.30-kor a Laczkó Dezső Múzeumban.
Római kori halomsírok Kemenesszentpéter, Dombi-dűlőben, Pápa 2013. – K. Palágyi Sylvia könyvének bemutatója 15 órakor a VMK-ban.
Veszprém zenei múltja, a kórusmozgalom kezdetei – a Veszprémi Történelmi Szalon beszélgetése 16.30-kor a Hangvilla előcsarnokában.
Tudomány és társadalom: A Biblia és a Korán politika- és gazdaságképe, előadás ma 17.30-kor a Veab-székházban (Vár u. 37.).Veszprém-Kádárta: Akvarellszerelem, Szegedi Olga kiállításának megnyitója 18 órakor a Faluházban.

Balatonalmádi: Népek tánca 17–19 óráig a Pannóniában.

Balatonfüred: Janikovszky Éva emlékkiállítás megnyitója 14.30-kor a városi könyvtárban.
Párválasztás és szexualitás, dr. Poór Balázs előadása 16.30-kor a városi könyvtárban. 

Pápa: Jóval több, mint csupán földtani csodaország, Korbély Barnabás előadása a Bakony–Balaton Geoparkról 17-kor a JMSZK-ban.

Zirc: Szökrényes Anita A Magas-Bakony ékköve: Zirc című könyvének bemutatója 17 órakor a városi könyvtárban.

SZÍNHÁZ

Veszprém, Latinovits–Bujtor Játékszín: Drága Gizám!: 19 órakor bérletszünet.
Pannon Várszínház (Hangvilla): Kötélen a Niagara felett: 19.30 órakor premier (stúdióterem).

Pápa, JMSZK: Többsincs királyfi: 10 órakor Pöttöm bérlet, 14 órakor Fekete-bérlet.

MOZI

Veszprém, Cinema City: 300 – A BIRODALOM HAJNALA 3D (premier): 15.45, 18.00, 20.15 órakor. 300 – A BIRODALOM HAJNALA (premier): 13.30 órakor. MIELŐTT MEGHALTAM (premier): 17.10, 19.30 órakor. NON-STOP: 13.00, 17.45, 20.00 órakor. MŰKINCSVA-DÁSZOK: 15.15 óra. POMPEJI 3D: 18.20 óra. MEGDÖNTENI HAJNAL TÍMEÁT: 15.00, 20.30 óra. A LEGO KALAND 3D: 14.15, 16.15 óra. A MOGYORÓ-MELÓ 3D: 13.15 óra. 

Tapolca, Városi mozi: ROBOTZSARU: 16 óra. MIELŐTT MEGHALTAM: 18 óra. COUCH SURF: 20 óra.

MÁRCIUS 11.

RENDEZVÉNY
Veszprém: Eötvös Károly sírjának megkoszorúzása 10 órakor az alsóvárosi temetőben.
Negyven év a Veszprém megyei műtárgyvédelemben, Koncz Pál előadása 16.30-kor a Laczkó Dezső Múzeumban.
Vajdáné Földesi Erzsébet Séta a természetben című kiállításának megnyitója 17-kor a dózsavárosi könyvtárban.
Női egészségtudat, beszélgetés Ughy Csillával és Nagy Szaffinával 17 órakor a Rómer Flóris u. 6/A-ban.
Vajon helyesen élünk? – dr. Szacsky Mihály szomatológus előadása 18 órakor a Zóna étteremben.
Női irodalmi hagyomány 18 órakor a VMK-ban.
Filmbemutató az ökológia és a méhészet kapcsolatáról 18-kor a Szigethy u. 14-ben.
Snétberger Ferenc és a Mendelssohn Kamarazenekar koncertje 19 órakor a Hangvillában.
Egyetemi Ki Mit Tud? 19 órakor az egyetem B épület aulájában.

Veszprém-Gyulafirátót: Tavaszi munkák a szőlőben és a gyümölcsösben, előadás 17-kor a művelődési házban.

Csopak: Balatoni téli esték: Aktualitások a Balatonról, dr. Vörös Lajos előadása 17.30-kor a kultúrházban.

Pápa: Kossuth emlékezete, dr. Gerő András előadása 16.30-kor a Gambrinus étteremben. 

SZÍNHÁZ

Veszprém, Petőfi Színház: Olyan, mint te: 19 órakor Zenés tavasz-bérlet.
Kabóca Bábszínház: Gomboló: 10 órakor bérletes előadás.
Szarvasok szövetsége: 16 órakor.

Pápa, JMSZK: Többsincs királyfi: ma 14 órakor Lázár- bérlet.

MOZI

Veszprém, Cinema City: 300 – A BIRODALOM HAJNALA 3D (premier): 15.45, 18.00, 20.15 órakor. 300 – A BIRODALOM HAJNALA (premier): 13.30 órakor. MIELŐTT MEGHALTAM (premier): 17.10, 19.30 órakor. NON-STOP: 13.00, 17.45, 20.00 órakor. MŰKINCSVA-DÁSZOK: 15.15 órakor. POMPEJI 3D: 18.20 órakor. MEGDÖNTENI HAJNAL TÍMEÁT: 15.00, 20.30 óra. A LEGO KALAND 3D: 14.15, 16.15 óra. A MOGYORÓ-MELÓ 3D: 13.15 óra. 

Tapolca, Városi mozi: ROBOTZSARU: 16 óra. MIELŐTT MEGHALTAM: 18 óra. COUCH SURF: 20 óra.

MÁRCIUS 10.

RENDEZVÉNY

Veszprém: Az utolsó szó jogán, filmklub 18 órakor a VMK-ban.

SZÍNHÁZ

Veszprém, Petőfi Színház: Tündér Míra 15 órakor, János Vitéz bérlet. 

Pápa, JMSZK: Bűn és bűnhődés 19 órakor, Kamara bérlet. 

MOZI

Veszprém, Cinema City: 300 – A BIRODALOM HAJNALA 3D (premier): 15.45, 18.00, 20.15 órakor. 300 – A BIRODALOM HAJNALA (premier): 13.30 órakor. MIELŐTT MEGHALTAM (premier): 17.10, 19.30 órakor. NON-STOP: 13.00, 17.45, 20.00 órakor. MŰKINCSVA-DÁSZOK: 15.15 órakor. POMPEJI 3D: 18.20 órakor. MEGDÖNTENI HAJNAL TÍMEÁT: 15.00, 20.30 órakor. A LEGO KALAND 3D: 14.15, 16.15 órakor. A MOGYORÓ-MELÓ 3D: 13.15 órakor. 

Tapolca, Városi mozi: ROBOTZSARU: 16.00 órakor. MIELŐTT MEGHALTAM: 18.00 órakor. COUCH SURF: 20.00 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!