Púder Nélkül

2010.11.26. 08:27

Pontosan tudtam, hogy sikerül - Maya naplója

Március 13-áig kell kifizetnie a vételárat, különben kamatot is felszámolok - fenyegetőzött a lakás tulajdonosa, én pedig, március 12-én síkideg bolond módjára imádkoztam az égieknek, hogy a bank biztosan átadja a pénzt másnap.

PLT

Könyörgésem és kemény elhatározásom meghallgatásra talált  - ez volt az egyik első olyan alkalom, amikor biztosan tudtam, hogy az, amit elterveztem, sikerül. Akkor is, ha pengeélen táncolok. És így is lett, ám ahelyett, hogy beköltöztem volna, kiadtam albérletbe. Hogy legyen hová menni, ha baj van. Sajnos, akkor még nem voltam meggyőződve gondolatom erejéről, s bizony évek teltek el úgy, hogy az élet csak sodort, amerre jónak látta. 
 
Néha azonban, nem tudom miért és hogyan, de pontosan tudtam, hogy sikerülni fog. Ezt éreztem a lakásvásárlásnál, évekkel később egy komoly műtét után, és az is mindig meggyőződésem volt, hogy a tökéletesen passzoló társnál alább nem érdemes adni. 
Neked mindig van valami bajod a pasasokkal... Az egyik túl macsó, a másik túl zárkózott, a harmadik meg nem elég okos - replikázott Klára barátnőm, miután elmeséltem neki egy sztorit, amit a mai napig nem tudok hová tenni.
Egy rock and roll-os, autós táborban futottunk össze, ahol az egy négyzetméterre eső Elvisek száma meghaladta a kettőt, s minden második autósorban ad hoc nagybőgős koncertet adott egy rockabilly banda. A szőke Elvisnek fekete Corvettje volt, fekete ablakokkal, a macsóbenyomást igyekezvén erősíteni. Ki gondolta volna, hogy ennek a pasasnak a fürdőszobája a csempétől a vécéülőkéig habcsókrózsaszín?

Üdv: Maya  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!