Púder Nélkül

2010.12.21. 11:29

A konyha is táncparkett Keleti Andreának

Fakanalat ragadott, és vacsorára invitálta celeb barátait Keleti Andrea. Nem főzőcskézős műsorban próbált brillírozni a parkett vörös ördöge, hanem szakácskönyvet jelentetett meg. Régi álma teljesült ezzel a tánccipőt konyhai kötényre cserélő versenytáncosnak.

PLT

Bár saját bevallása szerint volt időszak, amikor azt gondolta, a főzés ablakon kidobott idő, majd gyermekei megszületése után is csak muszájból kezdett a konyhában sürögni-forogni.

– A gyerekek érkezésével egyre inkább egyértelművé vált, hogy otthon a konyhakő kell legyen az én táncparkettem, hisz a kisembereknek tápláló, egészséges és finom ételekre volt és van szükségük. Ahogy teltek a hónapok, úgy szorgoskodtam egyre magabiztosabban és szívesebben a tűzhely mellett, a családom arcán pedig egyre elégedettebb mosoly terült el egy-egy közös étkezés után. Ők adtak nekem újabb és újabb löketet, a férjem ötleteket, s így lett lassan szenvedélyemmé a főzés – mesélte Andi.

Meséli, szakácskönyve a nagyi konyháját idéző ízvilágú, ám megreformált, egészséges alapanyagokat tartalmazó, valamit olaszos vagy thai ízeket felsorakoztató recepteket is bemutat. Gyümölcs ropogós bundában, ananászleves vagy vörösboros marharagu – a tápláló reggelitől a vendégváró falatokig igyekezett könnyen és gyorsan elkészíthető recepteket felvonultatni az újdonsült szakácsnő. Kedvenc ételei mellé odacsempészett olyan hasznos tanácsokat is, amelyek segítségével nemcsak a főzés, de a bevásárlás is olyan lehet, mint néhány szenvedélyes, ámde könnyed tánclépés. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!