Púder Nélkül

2011.05.12. 09:47

Szállodában találkozott David Guetta és Dukai Regina

Néhány hónappal ezelőtt futótűzként terjedt el a hír, hogy Dukai Regina megnyerte a David Guetta által hirdetett énekversenyt. Hosszú várakozás után végre eljött a várva-várt pillanat: a csinos modell személyesen is találkozhatott a világhírű DJ-vel a Brit fővárosban.

PLT

Hónapokkal ezelőtt, amikor Dukai Regina poénból jelentkezett a francia származású elektro- és house zenét keverő lemezlovas felhívására, gondolni sem merte volna, hogy hamarosan személyesen is megismerheti David Guettát. Regina izgatottan készült a nagy találkozásra, amelyre legjobb barátnője kísérte el.

Az utazás nem indult zökkenőmentesen, ugyanis a modell barátnője elaludt a régóta tervezett nap reggelén.

„Nagyon szomorú voltam, még el is sírtam magam a gépen, hogy a barátnőm nincs velem egy ilyen fontos pillanatban. Szerencsére talált egy későbbi gépet, amellyel utánam repült Londonba” – számolt be az énekesi karrierjét építő lány.

„David az első pillanattól kezdve nagyon kedves, és közvetlen volt velem. Olyan érzésem támadt, mintha ezer éve ismernénk egymás”t - mesélte Regina.

„Egy szállodában találkoztunk, ahol hosszasan beszélgettünk egymással. Meséltem neki az énekléssel kapcsolatos terveimről, ő pedig meghallgatta a dalaimat. Ezután elkérte az elérhetőségeimet, és azt mondta, ha szüksége lesz egy ilyen típusú és szép hangú lányra, mindenképpen gondol rám.
A DJ menedzsere szerint ezzel a találkozással nagy lehetőségek nyílhatnak meg előttem, hiszen Guettára egyáltalán nem jellemző, hogy ilyen kitüntetett figyelemmel foglalkozik valakivel, akit nem ismer” - mesélte modell, aki az egyik kedvenc pólójában, a Sugarbird lányokkal díszített felsőjében érkezett Londonba. Természetesen Guetta nem tudott elmenni szó nélkül a feltűnően csinos hölgyeket ábrázoló póló láttán, és rákérdezett: „Ez egy lányzenekar?” Mire Regina elmesélte, hogy ő egy népszerű divatmárka arca is.

„A találkozó örök emlék marad a számomra, nem beszélve a nevemmel gravírozott aranylemezről, amelyet Guettától kaptam”- tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!