Púder Nélkül

2011.07.22. 18:15

Házépítésben segít Michelle Obama

Fayetteville (Észak-Karolina) - Hajléktalan amerikai veterán katonanők számára készülő otthon építkezésén segédkezett csütörtökön Michelle Obama amerikai first lady A nagy házalakítás című televíziós program egyik részének forgatásán.

MTI

Michelle Obamát emberek százai köszöntötték, akik órákon át vártak a perzselő hőségben, hogy egy pillantást vethessenek az ujjatlan kék felsőt, zöld halásznadrágot és tornacipőt viselő nem mindennapi látogatóra. A várakozás alatt szükség volt a mentősök segítségére is, mivel a kora délutáni kánikula és a nagy izgalom miatt többen is elájultak.


A first lady azért utazott az észak-karolinai Fayetteville-be, hogy megtekintse a veterán katonanők számára készülő otthon építését. Az ABC amerikai tévécsatorna közölte, a felvett epizód októberben kerül adásba.
   
Michelle Obama az építkezés helyszínét az otthon tervének kezdeményezőjével, Barbara Marshall haditengerészeti veteránnal járta be, aki saját otthonát ajánlotta fel a színházat és üvegházat is magában foglaló új otthon megépítése érdekében - tudatta az MTI.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!