Púder Nélkül

2011.09.15. 05:00

Holdnaptár: szeptember 15-21.

Szeptember 15. Ez a pozitív érzések és az optimizmus időszaka. Szinte mindenkivel megtaláljuk a hangot, könnyedén elintézzük azokat az ügyeket, amik régóta húzódtak. Rendkívül elfogadóak, toleránsak vagyunk másokkal szemben.

PLT

Szeptember 16. Végre remek napra ébredünk, amikor úgy fest, minden klappolni fog. Ne üljünk délután otthon, menjünk el vásárolni, sétálni, esetleg üljünk be a moziba, és nézzünk meg egy jó filmet.

Szeptember 17. Eredeti ötletekben nincs hiány, zseniális dolgokat találhatunk ki, de ne felejtsük el feljegyezni őket, mert pár nap múlva már biztosan nem fogunk emlékezni rájuk. A naptárt és a határidőnaplót már feltalálták!

Szeptember 18. Úgy érezhetjük, kezd úrrá lenni rajtunk a zaklatottság érzése. Félünk, hogy nem tudjuk tartani a határidőket, esetleg egy rossz döntés miatt problémákba ütközünk vagy pluszmunkát kell vállalnunk. A szorongás ellen legjobb: tegyük meg, amit ma megtehetünk, ne halasszuk holnapra.

Szeptember 19. Előfordulhat, hogy kénytelenek vagyunk áttervezni a napot, de ne aggódjunk: minden jól alakul, ha higgadtan kezeljük a helyzetet.

Szeptember 20. Különösen jól indulhat a nap, viszonylag könnyen megoldhatunk ma mindent. Amit pedig nem, azt halasszuk el, ne kínlódjunk vele.

Szeptember 21. Könnyen kifolyhat a pénz a kezünk közül, jobban tesszük, ha el sem indulunk shoppingolni. Nem várt kiadások is jelentkezhetnek, amelyeknek a megoldása fejfájást okozhat.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!