Púder Nélkül

2012.01.31. 13:39

Hogy le ne bontsák, feleségül ment a raktárhoz

Raktárhoz ment feleségül egy nő az Egyesült Államokban, hogy ne bontsák le az épületet.

PLT

Az esküvő Seattle-ben történt, a vőlegény háza táján. Az épület meglehetősen magányos volt, jó ideje elhagyatott. Menyasszonya, Babylonia Aivaz 16 barátjával együtt még decemberben behatolt az épületbe és megszállta, tiltakozásul a tervezett lebontás ellen. 

Az esküvőre mintegy ötven fős násznép verődött össze. A párt összeadó tiszteletes a következő kérdést intézte a menyasszonyhoz: "Szereted, ápolod és véded-e ezt a raktárházat?"

Határozott igen volt a felelet megtoldva a raktárhoz költött saját verssel:

"Emlékszel legelső találkozónkra? Megváltoztattál, rávittél jóra. Kinyitottam ajtód, s felmostam padlód, mely már nem nedves, te lelkemnek kedves. Védeni foglak holtomig ingatlan, soha meg nem ingok, oltalmam ingatlan."

A vőlegény nem szólt, helyette egy hatalmas zászlóval tudatták a vőfélyek szándékát: IGEN - volt olvasható a raktárra kitűzött lobogón.

A házasság nem sikerült. A frigy ellenére az épület bontása már meg is kezdődött, "Raktárné" hamarosan megözvegyül - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Forrás: MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!