Púder Nélkül

2012.01.03. 15:15

Megaszerelem: Caramel és új párja

Caramel vonzódik a Megasztáros lányokhoz. Az énekes Eszter után egy másik, ennek a tehetségkutatónak egy későbbi sorozatában szereplő lánnyal jár.

Nánási Regina

Caramel és Hien egy pár! A hetek óta terjedő pletykákat a fiatalok is megerősítették. Caramel évvégi nagykoncertjén is látszott, izzik a levegő a fiatalok között, de eddig csak találgatni lehet, mi igaz ebből. Az igazságról azonban lehullt a lepel.

Bár nagyon félénken vallottak érzéseikről, a színpadon is feltűnő, hogyan néznek egymásra a fiatalok. Caramel több koncertjén is meghívott vendég volt Hien, és mikor együtt énekeltek, látható volt rajtuk, hogy vonzódnak egymáshoz. A legutóbbi koncerten majdnem elcsattant egy csók is, de végül annyira zavarba jöttek, hogy csak puszi lett belőle és átöltelték egymást.

Bár Caramel csak nemrég szakított 17 éves barátnőjével, a boldogságra hamar rátalált Hien oldalán. Reméljük, sokáig tart a szerelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!