Púder Nélkül

2012.03.29. 15:17

Zselyke az olimpiánál is többet ér

Hétfőn nagy boldogság érte Törő Szabolcs válogatott kézilabdázót, ugyanis megszületett a kislánya.

PLT

A Pick Szeged  szélsője, aki Dunaújvárosban él,  sokadik térdműtéte után egyből ismét  kórházban találta magát, méghozzá a szülőszobán.


- Március 22-ére volt kiírva a párom, de kicsit később gondolta úgy a kislányunk, ideje lenne kibújni. A baba nagyon hosszú, majd' tizennégy órás vajúdás után látta meg a napvilágot. Mivel Dunaújvárosban élnek a barátok, itt lakik a család, nem láttuk értelmét Szegeden szülni. Minden elismerés Nikié, le a kalappal előtte, mert nem mindennapi  fájdalmakat élt át.  Az utolsó órákban csak törölgetni tudtam a homlokát, s nagyon tehetetlennek éreztem magam, csak sírtam. Amikor végre világra jött Zselyke, életem legcsodálatosabb perceként éltem meg, örök emlék lesz.  Utána már hárman pityeregtünk.  Egyik kezemben a fényképezőt, másikban a kamerát fogtam, s folyamatosan örökítettem meg az eseményeket. Szerdán volt az a nap, amikor csak egyszer sírtam, ha szóba került az új jövevény - mesélte boldogan és büszkén a sok évet Dunaújvárosban kézilabdázó Szabolcs.

Törő azt mondja, nem is tudja, a frissen műtött térdével miként bírt harminc órán át talpon lenni, de ebben az időben eszébe sem jutott a lába.
Az ötvenkét centivel és 3250 grammal született kislány és anyukája makkegészséges, ma már haza is engedik őket a Szent Pantaleon Kórházból. A barátok szerint Zselyke vagy kézilabdázó vagy zenész lesz, mert Szabolcs él-hal a rockért, metálért, sőt, ő maga is gitározik.
- Sérülésem miatt nem lesz meg a századik válogatottságom, s ha kijut a csapat, az olimpiáról is lemaradok. Ám ha választani kellene a sportkarrier és a gyerek között, utóbbit mondanám akkor is. A világ legcsodálatosabb dolga, amikor az embernek gyermeke születik - tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!