Púder Nélkül

2014.08.06. 09:51

Anyaművek - Nyári szünet

Ugye mindent elmondtam? Szinte kár is taglalni. Mivel elkalandoznék. Oda, hogy tolják nekünk a gyerekvállalást, csak épp a körülmények nem stimmelnek sehogy se.

Szálka Sarolta

Lerágott csont. Mégis itt van, folyton probléma, sokaknak. Nem mindenki pedagógusszülő, hogy a nyara szabad lehet – rájuk is fér, én adnék nekik ötévente egy év tanulmányi és feltöltődési szabadságot. De maradjunk a témánál. Mi hogyan oldjuk meg? Szerencsére itt él az anyukám, aki már idősödik, mégis hetente két napot nála hesszel az unoka, mindkettejük örömére, és hétvége egyik estéjén is olykor, akkor ott is szunyál az én cuki kisfiam. Két napot egy családi napköziben tölt kint, majdnem a városon kívül, tuti hely és megfizethető – a többihez képest mindenképp. És egyet velem, mert nekem olyan a főnököm, hogy adott a szünet időszakára heti egy szabit, amiért irtó hálás vagyok neki. A megérzésem azt súgja, nem sok helyen engedik így el az anyucikat, ha alkalmazottak. Összességében tehát az idei nyár oké, bár nyaralni nem megyünk, megelégedünk a környékbeli csodákkal. Hogy jövőre mi lesz, azt meg már elkezdem szervezni januárban, mint ahogyan azt a nyári fesztiválokkal szokás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!