szponzorált tartalom

2018.06.30. 10:23

Hogyan legyünk boldogok az online rendelt melltartónkkal?

Nagyon egyszerű, gyors és kifizetődő webshopban vásárolni. Szinte minden termékkel könnyű dolgunk van, ha megbízható cégtől rendelünk. Így van ez az olyan ‘bizalmi’ ruhadarabok esetén is, mint a melltartó - csak pár alapszabályt kell ismernünk a sikeres vásárláshoz.

A shoppingolásból sokan kinőttünk

 

A felhőtlen időtöltést nem mindenki úgy képzeli el, hogy bemegy egy plázában egy fehérneműboltba, kérdésekre válaszol a mellméretével kapcsolatban, aztán végtelen ideig próbál, majd ha egy darab sem tetszett neki – ami nem ritka -, félórával később elítélő pillantások között távozik.

A fehérnemű vételt meg tudjuk oldani a neten öt perc alatt is – akár a telefonunkon -, ha egy dolgot tudunk: ez pedig a saját méretünk. Még nyerőbb helyzetben vagyunk, ha a kedvenc fazonunknak is tudjuk a nevét.

A bugyi vagy body vásárlás nem ördögien bonyolult, ha tudjuk, hogy az XS-től az XL-ig terjedő skálán hol helyezkedünk el – már csak a fazonok tengeréből kell egy kedvencet választanunk.

 

A legtöbben a melltartó választást vétik el

 

A melltartó vásárlás már nagyobb kihívás lehet. Hogy oldjuk meg ebben az esetben a rendelést – például a Lascana.hu választékából – könnyedén?

Az első lépés a saját méretünk levétele, méghozzá – ez a legnagyobb horderejű pillanat – önámítás nélkül. Lehet, hogy jobban szeretnénk 90B-s melltartó helyett 85C-set, de ha szűkebb és nagyobb kosarú változatot rendelünk, akkor egyrészt sose fogunk rendesen levegőt kapni, másrészt be fog horpadni a ruhánk a melltartó felső részének vonalában. Maradjunk tehát inkább a saját méretünknél!

A legtöbb nő egyébként nem ezt teszi. A vonatkozó felmérések szerint egyrészt a többség nem méri le magát szabályosan, másrészt a saját méreténél nagyobb melltartót választ.

Érdemesebb inkább pontosan választani, és például push up fazont vásárolni, ha dúsabb kebleket szeretnénk mutatni. Ha viszont épp ellenkezőleg, úgy érezzük, túl nagy figyelmet kelt a dekoltázsunk, rendelhetünk minimizer, méretcsökkentő típust is.

 

Melltartóból van a legtöbb verzió

 

Jó úton járunk, ha sikerült a mérettáblázatból a megfelelő változatot megtalálni. Ám a fazon kiválasztása sem mellékes.

 

 

Mind a kosár, mind a pánt tekintetében sok verzió közül választhatunk; itt ami a legtöbbet segít, az a tapasztalat. A legtöbb nőnek van egy vagy több bevált márkája ezen a téren is, így a legbiztosabb onnan rendelni.

 

A komolyabb webáruházaknál, ha nem tetszik, amit kaptunk, visszaküldhetjük – pénz visszafizetési garanciával – anélkül, hogy magyarázkodnunk kéne. Így a rendelésnek nincs semmilyen kockázata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!