Púder Nélkül

2011.04.29. 05:45

Arcát és testét adta egy kampányhoz a bevállalós rockerlány, Tóth Gabi

Tóth Gabit vadóc énekesnőként láthatjuk hétről hétre A nagy duett című műsorban, ám a fiatal lányt nemcsak a rock and roll és a divat érdekli, hanem, ha teheti, jótékonykodni is szokott.

Matolcsi Renáta


Napjait most A nagy duett című szórakoztató műsorra való készülés teszi ki, a verseny lényege, hogy egy énekes egy énekelni nem tudó ismert emberrel lép színpadra. Gabi Till Attila műsorvezetőt kapta párjául, s mint mondja, az összhang megvan közöttük. Hogy pénteken mivel rukkolnak elő, az titok, nem árulhatta el, de nagyon készülnek, mert úgy érezték, a múltkori adásban mintha kevesebb szavazat érkezett volna rájuk.

– Tilla is energikus személyiség, még rajtam is túltesz. A hangja hétről hétre fejlődik, s bár időnként nehéz őt kordában tartani, azért nagyon büszke vagyok rá. Gabi a műsorban már többször megvillantotta remek alakját, bátran felveszi a legkevesebbet takaró, legextrémebb ruhákat is, frizurájáról nem is beszélve. Nem titkolja, szereti az extravaganciát: – Most vagyok fiatal, most kell kiélnem az ilyen irányú vágyaimat, nem negyvenévesen. Jól érzem magam a bevállalós rockerlány szerepében. Haját is engedte kiszőkíteni, porcelánfehér bőrét pedig napbarnítottra „cserélte”.

– Ha nem muszáj, nem sminkelem magam. Ha egy kicsit barna a bőröm, még alapozó sem kell, elég egy szempillaspirál. Azt is bevallotta, ha elengedné magát, jó pár kilót felszedne magára, mert hajlamos a hízásra. 


A megelőzést nagyon fontosnak tartja

Tóth Gabi az arcát és a testét adta ahhoz a nagyszabású országos kampányhoz is, amelynek a célja, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, ha nem változtatnak időben egészségtelen étkezési szokásaikon, öt-tíz év múlva akár húsz-harminc kilogrammal is nehezebbek, kövérebbek lehetnek, ez pedig súlyos következményekhez vezethet. – A megelőzés nagyon fontos, ne várjuk meg a bajt. Édesapám cukorbeteg, tudom, milyen hátránnyal jár ez – mondta Gabi. 

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!