Púder Nélkül

2011.08.02. 05:59

Gesztesi Károly tud élni

Gesztesi Károly nagy golf rajongó, ám nem szeret tét nélkül játszani, éppen ezért fogadott barátaival legutóbbi játékuk alkalmával. A nyeremény pedig nem lehetett más, mint másik szenvedélyének tárgya, hat palack valódi pálinka.

Matolcsi Renáta

A színpad és a filmvászon mellett Gesztesi Károly egyre többször tűnik fel az ország különböző golf pályáin. Az elmúlt öt évben a színész szenvedélyévé vált az elegáns sport.

- Sokan úgy gondolják, a golfozáshoz nem kell különösebb erőnlét, pedig egy-egy verseny alatt több kilométert is sétálunk. Igazán a külföldi versenyeket szeretem, ott tudok igazán a sportra koncentrálni. Hatalmas társasággal szoktunk utazni és az első napok bulijai után mindenkiben feléled a versenyszellem és csak az a fontos, hogy nyerjen.” – árulta el Gesztesi Károly, aki ezúttal egy mini bajnokságra hívta ki barátait a Golf Academy-n.
A tét nem volt jelentéktelen, hat üveg pálinkáért folyt a harc. „Örülök, hogy ezúttal nem nekem kellett hoznom a pálinkákat, hanem én nyertem – mondta.
– A komolyabb versenyek után is mindig koccintunk a győzelemre, általában külföldön is az én szobám a találkozópont. Így ez most sem maradt el, egyből megkínáltam a fiúkat a győztes gurítás után – tette hozzá a színész, akinek a cserszegi fűszeres szőlő mellett a birs az egyik nagy kedvence, de hangulattól is függ, hogy melyik ízt részesíti előnyben.

A színész ezekben a napokban jól megérdemelt pihenését tölti gyermekeivel, barátaival. Például moziban is voltak, a Verdák 2 című animációs filmet nézték meg, ahol az egyik szereplő szinkronhangja Gesztesi Károly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!