Púder Nélkül

2011.03.16. 14:03

Jóban Rosszban: együtt feszesítenek és tovább fogyóznak

Cseke Katinka és Juhász Adrienn, a Jóban Rosszban színésznői sokat fogytak az utóbbi időben, ám a dicsérő szavak csak még jobban arra ösztönzik őket, hogy ne adják fel a kilók elleni küzdelmet és tovább szépüljenek.

Matolcsi Renáta

Elárulták, különleges akupresszúrás masszázzsal és feszesítő testkezelésekkel készülnek a tavaszra. A sorozat cserfes Elvira nővére huszonhárom éves koráig balettozott, így szerinte ez az a sport, ami a legjobban átmozgatja az izmokat.
Ettől függetlenül a színésznő nem zárkózik el az újabb szépítő módszerektől sem, szeret kísérletezni: - Kipróbáltam egy testi-lelki egyensúlyt elősegítő akupresszúrás masszázst, amelytől sikerült is jól ellazulnom. A különleges vákuumos kezelést a hátamon és a kezemen is alkalmazták, a jótékony hatást pedig azonnal éreztem - árulta el Juhász Adrienn.

Cseke Katinka a szó szoros értelmében meleg helyzetbe került a különleges módszerek kipróbálásakor. 
- Olyan karfeszesítő kezelést kaptam, amelytől tűzforró lett a kezem, úgyhogy valami biztosan beindult a szervezetemben mesélte Katinka, akinek a lézeres arckezelés keltette fel leginkább az érdeklődését. Elmondta, együtt fognak elmenni a Slimexpóra is, amely az egészséges életmód és a szépségápolás köré épül. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!