Púder Nélkül

2012.01.16. 13:41

Szexi lányok a tengerparton: bikiniben feszítenek a Victoria's Secret angyalai (videó)

A nyár bizony nagyon messze van, sőt, még csak most jön az igazi, kemény tél, ám a Victoria's Secret szexi angyalai befűtöttek: a legújabb fürdőruhadivatot mutatták be a Karib-térségben, a Turks & Caicos-szigetek álomstrandján.

Napló Online

Greg Kadel fotózta a szépségeket - többek között Miranda Kerrt, Alessandra Ambrosiót, Candice Swanepoelt és kolleganőiket -  trendi bikinikben.
A 2012-es Victoria's Secret kollekciót Brazília és az Amazonas inspirálta: dzsungel-motívumok, állatminták, és fénylő kövek jelennek meg a fürdőruhákon idén.

A legtrendibb a kollekció  "The Gourgous" darabja, aminek a bikinifelsőjét úgy szabták, mint egy klasszikus push-up melltartót, s így a melltartó méreteknek megfelelően minden nő talál magára valót és formás mellekkel feszíthet a strandon - írja a bild.de.

A szexi angyalok láttán kapásból eszünkbe juthat a simogató napsütés, a forró homok, a kókuszpálmák és persze ezekkel együtt a szorongató érzés is, hogy ilyen csinos darabokhoz tökéletes alakra lenne szükség... Van még azonban bőven időnk, hogy bombaformába hozzuk magunkat, hajrá!

Forró, nyári hangulat a videóban: a Victoria's Secret angyalai bemutatják a 2012-es fürdőruha-kollekciót:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!