Púder Nélkül

2017.06.20. 13:07

Utál a pasid vásárolni? Légy te a személyes stylist-ja! (x)

Való igaz, hogy a pasik többsége nem szeret vásárolni, azonban vannak olyan darabok, amelyek elengedhetetlenek egy férfi ruhatárában. Ha az erősebbik nem képviselői nem tudnak eligazodni a kínálat között, ráadásul a vásárlás sem tartozik a kedvenc szabadidős tevékenységeik közé, akkor lányok itt az ideje, hogy pasitok személyes stylist-ja legyetek!

Évek óta visszatérő nagy kedvenc a tengerészstílus, mely idén is a legtöbb kollekcióban megtalálható. A kék, a fehér, a piros vagy akár egy lombzöld színű csíkos pamutpólók olyan ’musthave’ darabok, melyek kényelmesek és remekül feldobnak egy egyszerűbb összeállítást is. Nyugodtan kísérletezzetek a színekkel, formákkal, hiszen egy jól megválasztott piké póló, pólóing vagy egy vasalás könnyített ing aranyat érhet!

Minden férfinak szüksége van egy lezser, fit vagy slim fit nyári öltönyre is, hiszen sosem tudhatja, mikor kerül a naptárába egy könnyed esti randevú vagy egy séta a naplementében, esetleg egy elegáns vacsora. A jó öltöny kiválasztása nem egyszerű folyamat, de megéri pénzt és időt áldozni rájuk, ugyanis örökdarabok.

A farmer szintén egy olyan ruhadarab, amely minden ruhásszekrényben megtalálható. Az idei év slágerei a koptatott, slim fit fazonú farmerek, melyek számtalan variációban kombinálhatóak a felsőkkel és különböző kiegészítőkkel. Fehér inggel párosítva egy formális szettet kapunk, viszont zakó alá vett pólóval egy elegáns, de minden szempontból kényelmes viselet lesz az eredmény.

A bevásárló körúton tett eredményeteket bátran osszátok meg velünk közösségi oldalainkon a " saxoolondon " hashtaggel.

Címkék#divat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!