Receptek

2015.09.24. 17:08

Nyerteseket hirdettünk

Több mint kétszázan játszottak velünk, és közel kétezer recept érkezett legutóbbi játékunkra, melyben wellnesshétvégét lehetett nyerni.

Heffler Péter

Kisorsoltuk a Desszertek könyve 2. című kiadványunk elkészítéséhez kiírt receptverseny nyerteseit. Négy megyéből kettőszázötvennyolc olvasónktól összesen kettőezerkettőszáztíz recept érkezett hozzánk, melyek beküldői közül a veszprémi Hadnagy Imréné Beát és Németh Rezsőnét hirdettük ki nyertesként.

A nyereményeket Németh F. Bernadett főszerkesztő (középen) adta át Hadnagy Imrénének és Németh Rezsőnének
Fotó: Heffler Péter

Őket szerda délután a Napló szerkesztőségében köszöntöttük, és egy wellnesshétvégével kedveskedtünk nekik a celldömölki Jufa Vulkán Fürdő Resortba. A receptversenyben hat témakört jelöltünk: poharas desszertek, muffinok és palacsinták, rétesek és piték, aprósütemények és kekszek, torták és kuglófok, valamint egyéb desszertek. A megannyi jobbnál jobb receptből pedig egy minden igényt kielégítő könyvet állítunk össze kedves olvasóinknak, melyek elkészítése után egészen biztosan mind a tíz ujjukat megnyalják majd. A Desszertek könyve 2. várhatóan november végétől lesz kapható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!