Reklám

2013.08.08. 16:38

Tisztelt Fogyasztóink! (x)

A BAKONYKARSZT Zrt. elkészítette, és jó néhány felhasználójának a napokban már meg is küldte – a hatályos jogszabályoknak megfelelő, új számlaképpel rendelkező – aktuális vízi közmű szolgáltatásról szóló számláit.

Ezek a számlák már a 10 %-os rezsicsökkentés figyelembe vételével készültek el. Ezt követően több Fogyasztónk jelezte, hogy számlája helytelen, mert a kedvezmény mértéke nem éri el a 10 %-ot.

Fel szeretnénk hívni Tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy – a kettő havi leolvasási gyakoriság következtében – a számlázott időszak érint olyan időszakot is, amikor a rezsicsökkentés hatása még nem érzékelhető! (A 10 %-os díjmérséklés 2013. július 1-től hatályos!) Ennek következtében a kiszámlázott díj megbontásra került, az eredeti és a mérsékelt díjjal számolt időszak között. Ez azt jelenti, ha pl. valakinek a számlázási időszaka 2013. 05. 15. – 2013. 07. 15 közé esik, akkor a 10 %-al mérsékelt díjjal csak a 2013. 07. 01. – 2013. 07. 15. közötti időszak fogyasztása kerül elszámolásra. Ennek következtében a teljes időszakra vetített kedvezmény mértéke kevesebb lesz, mint 10 %. Kérjük figyelmesen olvassa el számláját, a „Számlázási időszak”-ot a számla első oldalának balfelén, felülről a második bekeretezett mező első sorában, vastagon kiemelve találja!

Amennyiben a számlázási időszak teljes terjedelme 2013. 07. 01. utánra esik, úgy a számlában kimutatott százalékos megtakarítás az előírásoknak megfelelően 10 %.

BAKONYKARSZT Zrt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!