Reklám

2011.08.03. 17:20

Licitálj rám! Velünk spórolhat (x)

PLT - Megnyitotta kapuit online piacterünk, a Licitálj rám! Kattintson a www.licitaljram.hu weboldalra, és nézze végig fél árról induló ajánlatainkat.

Matolcsi Renáta

Újra játszani és vásárolni hívjuk önt a Pannon Lapok Társaságának nagyszabású online árverésén. Érdemes velünk tartania augusztus 9-ig, hiszen mintegy ezer termék és szolgáltatás szerezhető meg óriási engedménnyel. A www.licitaljram.hu weboldalra kattintva ön elé tárul széles választékunk: nincs más dolga, mint végignézni az egyes kategóriák kínálatát, és ajánlatot tenni arra, ami elnyerte tetszését. Műszaki cikkek, háztartási kisgépek, lakberendezési tárgyak, utazások, ékszerek, sporteszközök, ruházati termékek, újság- előfizetés, bútorok, ajándékutalványok – mind elvihetők akár fél áron.

A veszprém-kádártai Lang Építőanyag-kereskedés jóvoltából megszerezhető például fabrikett henger, vápaelem, valamint hőszigetelő, lépés- és hangszigetelő lemez, illetve pincék, lábazatok hőszigetelésére alkalmas formahabosított polisztirol lemez. Ábrahám Gábor értékesítési vezető elmondta, már sokadszorra vesznek részt a Pannon Lapok Társasága licitálós akciójában, és nagyon jó tapasztalataik vannak. Ezúttal is próbáltak olyan termékeket bevonni a kínálatba, mellyel a felújítóknak segíthetnek. Mivel az energia drága, egyre többen gondolják úgy, hogy szigetelik, illetve újraszigetelik házukat, a licit során most ezekhez az anyagokhoz juthatnak hozzá nagy kedvezménnyel. A fabrikettnek ugyan még nincs itt a szezonja, de mivel a fűtőértéke kiváló, így ezzel az ajánlattal is jól járhatnak a vásárlók. Több termékükre már be is indult a licit, de természetesen jövő hét keddig még van esély a fantasztikus lehetőségek kihasználására.

Ha nyaralni, pihenni, fogyni, szépülni szeretne vagy felújít, esetleg beiratkozna egy nyelvtanfolyamra, mindezt sokkal olcsóbban, mint az eredeti ár: ne habozzon, nézze meg oldalunkat és válogasson a jobbnál jobb ajánlatok között.

Az árverésen úgy vehet részt, ha regisztrál a rendszerbe, ez egy egyszerű és biztonságos folyamat. Javasoljuk, hogy olvassa el a vásár vásárlás menetének pontos leírását, csak az információk birtokában regisztráljon és kezdjen el licitálni. Amennyiben talált egy önnek tetsző terméket, szolgáltatást, adjon meg egy licitmaximumot. Ha valaki túllicitálta önt, és folytatná a vásárlást, emeljen az áron. A játék menetét törvényi előírások szabályozzák, így a részvétel teljesen biztonságos. Amennyiben még gondolkodik a vásárláson, a kínálatot regisztráció nélkül is megtekintheti. A weboldal Gyakori kérdések és Részvételi szabályzat menüpontjaiban minden információt megtalál a részvételt illetően. Egyszerre több termékre is tehet ajánlatot, sőt, érdemes is végignézni a kategóriákat, mert egy adott termékből több is szerepelhet a kínálatban. Ha a licit végén öné a legmagasabb ár, e-mailben értesítjük, hogy öné lett az adott termék vagy szolgáltatás, illetve tájékoztatjuk a fizetés módjáról. A Licitálj rám! augusztus 9-én este zárul, eddig az időpontig nonstop licitálhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!