Reklám

2011.08.24. 16:14

Webáruház a javából: nézzen körül virtuális piacterünkön! (x)

Lemaradt a licitálásról, vagy még nem ismeri a Pannon Lapok Társasága (PLT) legújabb, engedményes vásárlást biztosító akcióját? Kattintson a www.webshop.licitaljram.hu weboldalra és nézze végig ajánlatunkat: még mindig hihetetlen kedvező áron juthat közel ezer termékhez, szolgáltatáshoz.

Matolcsi Renáta

A napokban nyílt meg a Pannon Lapok Társasága webáruháza, mely egészen szeptember 18-áig szolgálja ki a kedvezményes vásárlásra vágyó érdeklődőket.  Velünk sokat spórolhat, ugyanis a felkínált termékek, szolgáltatások 25 százalékkal az eredeti ár alatt megszerezhetők.

A széles kínálatot regisztráció nélkül is megtekintheti, azonban, ha valami elnyerte a tetszését, s meg kívánja vásárolni, ahhoz be kell jelentkeznie a rendszerbe. Ez egy egyszerű és biztonságos folyamat, ám javasoljuk, hogy olvassa el a vásárlás menetének pontos leírását, s csak az információk birtokában regisztráljon és kezdjen el vásárolni. A weboldal Gyakori kérdések és Részvételi szabályzat menüpontjaiban minden információt megtalál a részvételt illetően.

Webáruházunkban már nem licitálás, hanem „villámár-vásárlás” van, azaz a termék, szolgáltatás rögtön elvihető, megszerezhető a feltüntetett, kedvezményes áron.  A vásárló email-értesítést kap, hogy övé lett az árucikk, informáljuk a fizetés módjáról, valamint az átvételről. (A termék kifizetése után, postai úton tanúsítványt kap, amellyel átveheti az árucikket, vagy a felajánlóval egyeztethet a postai úton történő kiszállításról.)

Tehát ne habozzon, ha valamire szüksége van, vagy ajándékötleten gondolkodik: a kínálatban számtalan utazás, wellness hétvége, bútor, tanfolyam, sporteszköz, ruházat, műszaki cikk, építőanyag, szerszám, könyv, ékszer, újságelőfizetés, sőt még ránccsökkentő és fogyókúrás kezelés is található. Ha szórakozásra, kikapcsolódásra, kulturális eseményekre vágyik, esetleg elmenne egy nívós étterembe vacsorázni, vagy csak vásárlási utalvánnyal lepné meg szeretteit, webáruházunkban erre is kínálunk megoldást, méghozzá igen kedvezményes áron.

A termékről, szolgáltatásokról bővebb információkat is talál, láthatja többek között a felajánló vállalkozás nevét, címét, tehát az adott cégnél rá is kérdezhet a részletekre. Ezzel is biztosítjuk önt arról, hogy az ajánlatok és a vásárlás menete teljesen biztonságos rendszerben működik.

Tegyen egy próbát, kattintson most a www.webshop.licitaljram.hu/ weboldalra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!