Rendőrségi

2011.02.11. 11:14

Biztonsági intézkedések kihűlés ellen Balatonalmádiban

Mozgalmas volt a balatonalmádi éjszaka. Három 50-60 év közötti ittas férfit helyeztek biztonságba a kihűlés ellen.

VMRFK

Csütörtökön este a járőr a balatonalmádi orvosi ügyelet előtt igazoltatott egy balatonalmádi hajléktalan férfit, aki szemmel láthatóan ittas állapotban feküdt a földön és összefüggéstelenül beszélt. A hideg időjárásra való tekintettel mentőt kértek a helyszínre. A mentők a veszprémi kórház sürgősségi osztályára szállították további vizsgálat céljából.

Másfél órával később a járőr Balatonalmádiban a Veszprémi úton igazoltatott egy balatonalmádi lakcím nélküli személyt, mivel állampolgári bejelentés érkezett, hogy egy ittas férfi fekszik az út mellett a földön. A helyszínre érkezésükkor már a kerítésnek támaszkodva találták. A férfi évek óta Balatonalmádiban tartózkodik, mint lakcím nélküli, és ott engedéllyel használ egy lakókocsit. A járőrnek elmondta, hogy az este folyamán túl sok alkoholt fogyasztott, egészségügyi ellátásra nincsen szüksége, viszont a lakókocsihoz vezető közel 200 m távolságot valószínűleg nem fogja tudni úgy megtenni a szőlősorok között, hogy ne essen el. A hidegre és a férfi állapotára való tekintettel a lakókocsiig kísérték, megvárták, amíg bemegy, majd a helyszínről távoztak.

Nem sokkal éjfél előtt érkezett a bejelentés telefonon, hogy Balatonalmádiban a Veszprémi úton a buszmegállóban egy ittas férfi fekszik magatehetetlenül. A férfit erősen ittas állapotban volt, nem lehet vele kommunikálni. A veszprémi mentőszolgálat ügyeletesétől mentőt kértek, és a veszprémi kórház sürgősségi osztályára szállították.Balatonalmádi Rk. –
Veszprém MRFK Sajtószolgálata

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!