Rendőrségi

2011.03.24. 06:47

Kettős gyilkosság Fóton

Budapest - Gyilkosság áldozata lett az a két nő, akinek holttestére szerdán este talált rá a rendőrség egy fóti családi házban. A rendőrség honlapján már látható a szerda esti fóti kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjének, Pelády Tibor Ferencnek a fotója, s olvashatók az adatai is. A 34 éves budapesti lakost forró nyomon üldözik, nagy erőkkel keresik, és a nyomozóhatóság bízik abban is, hogy minél több értékelhető bejelentés érkezik - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője

MTI

Kovács Viktória elmondta, hogy Pelády Tibor Ferencet több emberen elkövetett emberöléssel vádolják. A www.police.hu-n közzétett fotón látható férfi - aki egy LUH 405 rendszámú, szürke Nissan Qashqai típusú autóval közlekedik - szerda délután levélben hozta a rendőrség tudomására, hogy egy csecsemőt hagyott egy fóti családi házban, de arról, hogy milyen módon juttatta el a levelet a rendőrségre, illetve, hogy mit írt még, nem mondott részleteket a szóvivő. Azt azonban lehet tudni, hogy korábban a 39 éves áldozat barátja volt, s kapcsolatukból született a fóti házban talált gyermek.

Kovács Viktória közlése szerint a feltételezett elkövető személyes adatait, illetve fotóját minden olyan esetben közzéteszik, amikor a nagy erőkkel indított nyomozásban, illetve a forró nyomos üldözésben a lakosság is segíthet. A Pelády Tibor Ferenccel, illetve a fóti kettős gyilkossággal kapcsolatos bejelentéseket a 06-1-443-5119-es számon, illetve az ingyenes 107-es és 112-es segélyhívón várja a rendőrség - közölte a szóvivő.

A gyilkosság áldozataira - egy 39 és egy 76 éves nő holttestére - szerda este talált rá a rendőrség egy fóti családi házban, miután aznap délután a bűncselekmény feltételezett elkövetője levélben tudatta: egy csecsemőt hagyott az ingatlanban. 

A rendőrök megtalálták a helyszínen a kisbabát is, és enyhe kiszáradás miatt kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!