Rendőrségi

2011.04.01. 11:16

Kábítószert foglaltak le a rendőrök Fóton

Budapest - Több száz gramm marihuánát, digitális mérleget és több millió forint készpénzt foglaltak le a rendőrök Fóton - közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

MTI

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Pest és a Nógrád megyei felderítő osztály információi alapján igazoltattak a nyomozók egy 22 éves nőt és egy 27 éves budapesti férfit szerdán Fóton.
   
A nő melltartójában két nagyobb csomagban, különböző kiszerelésekben adagolva marihuána, magyarországi viszonylatban ritka LSD-bélyeg, kokain, speed, és egy speciális, kábítószer hatóanyag-tartalmú gombafajta volt elrejtve, összesen mintegy 400 gramm mennyiségben.
   
A férfi és a nő fóti tartózkodási helyén tartott házkutatás során több száz gramm marihuána, digitális mérleg, és kisméretű, önzáró tasakok mellett gáz-riasztófegyver, valamint több millió forint készpénz került elő.
   
A gyanúsítottakat őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat. Az eljárást, szakértők bevonásával, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztálya folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!