Rendőrségi

2011.09.09. 09:15

Halálos autóbaleset, gázszivárgás Söptén

Gázszivárgást okozott egy családi ház udvarában landoló autós csütörtök este Söpte határában. A Renault egy beton hídáteresznek ütközöttt, a szombathelyi sofőrje a balesetben életét vesztette.

Napló Online

A Szombathely felé haladó autós csütörtökön este hét óra után pár perccel az aszfaltzúzalékos úton egy enyhe balkanyarban - a rendőrségtől kapott információk szerint feltehetően sebességtúllépés miatt -, elvesztette uralmát járműve felett. Lesodródott az útról, előbb a baloldali útpadkára haladt le, majd ellenkormányzással sodródva áttért a menetiránya szerinti jobb oldalra. Egy Kossuth Lajos utcai ingatlan előtt beton hídáteresznek ütközött és kidöntött egy gázvezetéket is. A jármű a hosszirányú tengelye körül megpördült, majd a lakóház kerítésénél állt meg, orral Vasasszonyfa irányába.

A tűzoltók percek alatt Söptére értek, és megszüntették a gázszivárgást. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese  a vasnepe.hu érdeklődésére közölte, hogy a gépkocsi szombathelyi vezetője a balesetben életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!