Rendőrségi

2011.12.21. 11:09

Brutális gyilkos: kalapácsal mért halálos ütést alvó feleségére

Egy kemenesmagasi férfi a hálószobában kalapáccsal ütötte agyon alvó feleségét múlt héten péntek hajnalban. A halott asszonyt betette a garázsban álló Suzuki csomagtartójába.

Napló Online

Pénteken hajnali egy órakor B.SZ kemenesmagasi lakos a Kossuth Lajos utcai családi házukban hajnali egykor kalapáccsal halálos csapást mért az alvó feleségére. Ezután az ágyneműt és a nő ruháját a kandallóban elégette, az asszonyt pedig tiszta ruhába öltöztette.

Azt tervezte, hogy hajnalban a feleségének lakatlan nagyszülei házánál elássa a holttestet. Mivel már volt mozgolódás az utcában, így estére halasztotta a tervét.  

Ezután a halott asszonyt betette a garázsban álló Suzuki csomagtartójába. Reggel a nőt munkatársai már keresték, B.SZ nekik az mondta, hogy egy idegen férfival elment otthonról.

Később az anyós is érdeklődött lánya felől, majd bejelentést tett a celldömölki rendőrkapitányságra. Ezután a körzeti megbízott kiment a helyszínre, a férj beismerte a tettét és megmutatta a holttestet.

További részletek és helyszíni riport hamarosan a vasnepe.hu-n, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!