Rendőrségi

2012.04.23. 09:23

''Mi a f...t örülsz?'' - kérdezte, majd lefejelte a bírót

Alsóörs – Botrányosan viselkedett egy 38 éves férfi tavaly egy gyermek kézilabda mérkőzésen, amiért bíróság elé állították.

Mátételki András

A múlt év áprilisának elején tartották meg az alsóörsi sportcsarnokban az U14-es Erima Kézilabda Bajnokság országos döntőjét . Este kilenc felé járt az idő, amikor a meccset néző N. Gy. ráförmedt a közelében álló férfira: „Mi a f t örülsz?!” A következő pillanatban tenyérrel tarkón ütötte az illetőt. Fél órával később, a sportágat amúgy támogató férfi, ismét nem tudott uralkodni az indulatain. Ekkor az öltözőbe igyekvő két játékvezető elé állt, s egyiküknek lefejelte az orrát.

Szerencsére a sportember sérülése nyolc napon belül gyógyult. Még ez sem volt neki elég, támadólag nekiindult a játékvezetőnek, aki ellökte magától. A felbőszült szurkoló ez után ököllel kitörte a bejárati ajtó külső üvegét, amit később saját pénzén megcsináltatott.

A cselekményét megbánó férfit a napokban a Veszprémi Városi Bíróságon dr. Némethné dr. Szent-Gály Edit bíró garázdaság bűntette, súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és tettleges becsületsértés vétsége miatt fél évi börtönbüntetésre ítélte, aminek a végrehajtását egy évre felfüggesztette. A döntés jogerős.

A címoldali fotó illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!