Rendőrségi

2012.05.11. 08:41

Égett egy járműszerelvény az M7-esen

Kaposvár - Eloltották azt a járműszerelvényt, amely az M7-esen, Fonyód térségében péntek délelőtt gyulladt ki; az autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán már csak a külső forgalmi sáv van lezárva - közölte a megyei katasztrófavédelem és a rendőrség az MTI-vel.

MTI

Az autópálya 150-es kilométerénél történt balesetről a megyei katasztrófavédelem ügyeletese az MTI érdeklődésére azt mondta, hogy a járműszerelvény - egy kisteherautó, mely az utánfutóján egy traktort szállított - teljes terjedelmében égett. A helyszínre riasztott marcali és a balatonboglári tűzoltók tíz perc alatt eloltották a tüzet - tette hozzá Koncz András.
   
Az ügyeletes a tűz okára vonatkozóan azt mondta, elektromos zárlat, olajcsöpögés, súrlódás okozhatta a tüzet, de pontos információi nincsenek. 
   
A rendőrség 11 óra előtt arról tájékoztatott, hogy a tűzeset miatt már csak a külső sáv van lezárva a forgalom elől az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a 150-es kilométerszelvényben.
   
"Minden járművezetőtől fokozott figyelmet és körültekintést kérünk a tűzesettel érintett pályaszakaszon" - írta közleményében a megyei főkapitányság sajtószolgálata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!