Rendőrségi

2012.10.27. 08:31

A szomszéd lopott el több kerékpárt egy hotelből

Még tavaly vásárolt egy Balatonalmádiban található hotel tulajdonosa öt nagy értékű, márkás kerékpárt, hogy a nála megszálló vendégeknek ezzel is többletszolgáltatást nyújtson. Egy a szomszédban élő, nála gyakran megforduló 52 éves férfi jól ismerte a járást a hotel területén és tudta, hogy hol tárolják a kétkerekűeket.

Napló Online

Azt gondolta, szorult anyagi helyzetében, egyet elvisz közülük, eladja, és így jut pénzhez. Amikor látta, hogy nincs következménye az első lopásnak, újra és újra ehhez a törvénytelen forráshoz nyúlt.

A tulajdonos később azonban észrevette a bringák eltűnését, és feljelentést tett a rendőrségen. Az ügyben elrendelt nyomozás során gyanúsítottként került látókörbe a szomszéd, akinél a házkutatás során előkerült az utolsó ellopott kerékpár. 

Az előállított elkövető elismerte mind az öt kerékpár eltulajdonítását és azt is elmondta, hogy kinek adta el azokat. Ellene lopás miatt indult eljárás a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!