Rendőrségi

2012.11.10. 08:29

Frontális baleset, négy súlyos sérült

Négy ember - köztük két gyermek - sérült meg súlyosan abban a balesetben, amely kora reggel történt az M2-es autóút Sződliget és Göd közötti szakaszán - közölte honlapján a Pest Megye Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szombat reggel. Az útzárat reggel 9 óra után feloldották.

MTI

Két személyautó ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között szombat kora reggel az M2-es autóút Sződliget és Göd közötti részén, amelyben a korábbi információkkal szemben nem két, hanem négy ember sérült meg.
   
Az elsődleges adatok szerint a főváros felé tartó autó sofőrje, valamint gyermek utasai súlyosan megsérültek. A másik jármű vezetőjét, egy 42 éves püspökszilágyi férfit szintén súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt érvényben, amelyet reggel 9 óra után feloldottak a Váci Rendőrkapitányság munkatársai. 
   
Spitz Alexandra, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a tűzoltóknak három embert kellett kiszabadítaniuk a roncsok közül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!