Rendőrségi

2012.11.19. 07:32

Le akart ugrani a Viaduktról, a rendőrök húzták vissza

Öngyilkosságot akadályoztak meg a veszprémi rendőrök; bolti tolvajt fogtak Várpalotán - az elmúlt 24 óra bűnügyi eseményei a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

Napló Online

A veszprémi járőrök észlelték vasárnap a délutáni órákban, hogy egy 19 éves férfi a Viaduktról le akar ugrani, ezért a hídról visszahúzták és azonnal mentőt hívtak. A veszprémi lakos feltehetően kábítószert fogyasztott. A kórházba szállítása után elvégzett teszt pozitívnak bizonyult. A férfit a sümegi pszichiátriára szállították kezelés céljából.

Közel 2 ezer forint értékű áruval akart egy férfi vasárnap a délutáni órákban egy várpalotai áruházból fizetés nélkül távozni. A helyszínre érkező rendőrjárőrnek az elkövető a lopás tényét elismerte. A 42 éves lakcím nélküli férfivel szemben 30.000 Ft helyszíni bírság került kiszabásra.

Az éjszakai órákban Berhidán a rendőrjárőr igazoltatás alá vont egy dunaföldvári férfit. Adatai ellenőrzésekor kiderült, hogy a 28 éves férfit a Dunaújvárosi Bíróság körözte tartózkodási helyének megállapítása érdekében. Nevezett személy nyilatkoztatása után a körözést kiadó szervet értesítették, az információt átadták, a férfit szabadon engedték.

Ezek is érdekelhetik