Rendőrségi

2013.03.10. 09:17

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei Veszprém megyéből.

veol.hu

Rendszámokat tépett le

Bejelentés érkezett a Veszprémi Rendőrkapitányság ügyeletére szombaton 20 óra körül, miszerint egy férfi trágár szavakkal inzultált két nőt Herenden. Mint az a helyszínre érkező adatgyűjtés és tanúkutatás során kiderült, ez a férfi volt az, aki 20 perccel később egy másik bejelentőnek, illetve szomszédjának utcán álló autóját is megrongálta, kiszakítva a rendszámokat műanyag tartóikból. Az intézkedő rendőrök a személyleírásnak megfelelő elkövetőt rövid időn belül megtalálták, akit igazoltatása után bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogtak és előállítottak a Veszprémi Rendőrkapitányságra. B. Gergő 29 éves veszprémi lakos ellen garázdaság miatt indult büntetőeljárás. Az elmúlt 24 óra közlekedési eseményei Veszprém megyében.


Az elmúlt 24 órában

Veszprém megye területén összesen 7 balesetnél intézkedtek a rendőrök, melyek közül 3 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset volt, 4 pedig anyagi káros. Egy súlyos sérültet egy Pápa területén történt baleset helyszínéről szállították kórházba.


A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az út és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!