Rendőrségi

2013.12.11. 14:48

Az alkalmazottakat és a vendégeket inzultálták

Tihany - A két gyanúsított közül az egyik bántalmazta is az éppen távozni készülő vendégeket. Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás.

A nyomozás adatai szerint 2013. július 6-án éjjel, 1 óra körüli időben tért be az egyik tihanyi vendéglátóhelyre E. Gábor 36 éves budapesti lakos és 28 éves társa, a martonvásári K. Róbert. A két férfi – agresszív magatartásával – először a pultos hölgyeket kezdte inzultálni, majd a vendégekkel kötekedtek. Amikor viselkedésükre az egyik vendég megjegyzést tett, a gyanúsítottak az időközben teraszra távozó 6-7 fős baráti társaságra támadtak, egyiküket E. Gábor meglökte, K. Róbert pedig két személyt ököllel megütött. Kiderült, hogy a gyanúsítottak a szórakozóhely üzletvezetőjét keresték, akin egy korábbi konfliktusból adódó sérelmet akartak megtorolni. E. Gábort és K. Róbertet a kiérkező rendőrök elfogták és a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra előállították.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait 2013. december 10-én vádemelési javaslattal továbbította a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!