Rendőrségi

2014.01.14. 15:01

Készpénzt és autót is lopott

A 20 éves tolvaj készpénzt zsákmányolt egy aszófői házból még tavaly augusztusban. Ha már ott volt, a ház előtt parkoló autót is elvitte.

A nyomozás adatai szerint 2013. augusztus 31-én a hajnali órákban egy aszófői lakóházba hatolt be K. Gergely 20 éves pécselyi lakos és onnan készpénzt vitt el, valamint egy személygépkocsi indítókulcsát és forgalmi engedélyét is magához vette. Ezt követően ház előtt parkoló autót is eltulajdonította.

A gyanúsított beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a lopott járművet egy másikra cserélte, amivel jóhiszemű partnerének szintén kárt okozott Az eljárás során a rendőrség mindkét gépkocsit lefoglalta és kiadta jogos tulajdonosának.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a K. Gergellyel szemben lopás vétség, lopás bűntett és csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban lezárta és az ügy iratait a Veszprémi Járási Ügyészségnek küldte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!