Rendőrségi

2014.08.27. 14:54

Hétvégi házból lopott

Élelmiszert, szeszesitalt és ruhákat lopott 2014 júliusában az egyik bakonysági hétvégi házból egy bakonyszentiváni férfi.

A körzeti megbízottak 2014. augusztus 26-án állították elő a Pápai Rendőrkapitányságra. Élelmiszert, szeszesitalt és ruhákat loptt. A sértett 2014. augusztus 26-án értesítette a rendőrséget arról, hogy a Bakonyságon található ingatlanukba – amelyet csak időszakosan látogatnak – a közelmúltban valaki bemászott az egyik ablakon. A hétvégi házból kolbász, fagyasztott húsok, több üveg szeszes ital, két kulcscsomó és gyermekruhák tűntek el több ezer forint értékben. Fűzfa László r. törzszászlós és Varga Csaba r. főtörzsőrmester körzeti megbízottak azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, majd röviddel a bejelentést követően lakásán igazoltattak egy 48 éves bakonyszentiváni férfit.

A nála tartott házkutatás során előkerültek a hétvégi házból eltűnt gyermekruhák és két szeszesitalos üveg. A Pápai Rendőrkapitányságra előállított gyanúsított kihallgatása alkalmával beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a házba kíváncsiságból mászott be a WC ablakon át 2014. július 10-e körül. Az onnan ellopott italokat megitta, a húst és a kolbászt megette, a ruhákat pedig a szemetesbe dobta. A férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!