Rendőrségi

2014.12.22. 18:45

Zaklatta a volt élettársát

Veszprém – Egy 25 éves várpalotai nő tett feljelentést szeptemberben a várpalotai rendőrségen a volt élettársa ellen, mert állítása szerint a férfi közel egy éve zaklatja, fenyegeti – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Kovács Erika

A pár között megromlott a viszony, ezért az élettársi kapcsolatukat felbontották. A férfi ettől kezdve telefonon vagy személyesen zaklatta a fiatal nőt, szidta és becsmérlő kifejezéseket tett rá. Féltékenységi jeleneteket is rendezett. A feljelentés előtt éjszaka a 36 éves várpalotai R. N. megjelent a sértett lakásán, ahol ismét hangosan szidta. Miután a lakásba a férfi nem mehetett be, mérgében az ajtót ütögette, majd az utcáról kiabált neki. A gyanúsított a kihallgatásán elismerte, gyakran hirtelen, meggondolatlan. Véleménye szerint, ha komolyan gondolta volna a fenyegetéseit, akkor be is váltotta volna azokat. A férfi elleni nyomozás befejeződött, az iratokat a rendőrség vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Címkék#zaklatás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!