Rendőrségi

2015.02.04. 11:10

Falubelije hűtőládáját pakolta ki

Egy pápateszéri ház hűtőládájából akart lopni a helyi férfi.

A lakók tetten érték és értesítették a rendőrséget. Egy Pápateszéren élő hölgy 2015. február 3-án 9 óra körül pihent otthonában, amikor meghallotta, hogy az előtérben levő hűtőláda ajtaja felnyílik. A szobából kilépve meglátta a településen élő 46 éves férfit, amint fagyasztott ételeket pakolt ki a ládából. Kérdőre vonta a látogatót, aki azt válaszolta, hogy a bejelentő idős nagyapja hívta be magukhoz és adta neki a fagyasztott termékeket, mivel ellapátolta előttük havat. Az előadott történet nem fedte a valóságot.

A besurranót a háziak visszatartották és értesítették a rendőrséget. A kiérkező járőrök előállították a férfit a Pápai Rendőrkapitányságra. Kihallgatása alkalmával elismerte, hogy a hűtőládából két fagyasztott halat akart ellopni, és amikor tetten érték az ott lakók találta ki, hogy a nagyapa invitálta be őt. A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!