Rendőrségi

2015.04.10. 09:18

Őrizetben a játszótér-rongáló

Egy játszótéri rongálás helyszínére hívták a rendőröket, akik egy órán belül felderítették, elfogták és előállították az elkövetéssel gyanúsítható férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 9-én reggel egy Pápa környéki település polgármestere jelentette be, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen tettes megrongálta a kisközség játszóterét, annak két csúszdáját. A helyszínre kiérkező Czere Zoltán rendőr főtörzsőrmester és Hegyi Roland rendőr törzsőrmester az adatgyűjtést követően elfogtak egy 21 éves helyi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a két játékot megrongálta, több tízezer forintos kárt okozva.

A férfi a terhére rótt cselekményt elismerte, előállítását követően beismerő vallomást tett. A férfi ellen – szabálysértési őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított gyorsított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!