Rendőrségi

2015.05.21. 11:50

Fokozott ellenőrzés lesz szombaton Pápán

Pápa rendőrkapitánya fokozott ellenőrzést rendelt el a Pápai Rendőrkapitányság teljes közigazgatási területére. Pápán, a Perutz Stadionban 2015. május 23-án 18 óra 30 perces kezdettel rendezik meg a Lombard Pápa FC – Paksi FC bajnoki labdarúgó mérkőzést.

A Pápai Rendőrkapitányság vezetője a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30.§-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el 2015. május 23-án 12 órától május 23-án 24 óráig a kapitányság teljes közigazgatási területére.

A fokozott ellenőrzés célja a közrend és közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények és szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása, valamint a közlekedési balesetek megelőzése.

Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.

A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!