Rendőrségi

2015.12.23. 17:54

Közös járőrözés az adventi vásárban

Az Ajkai Rendőrkapitányság - a polgárőrséggel együttműködve - kiemelt figyelmet fordít az adventi vásárba, a bevásárlóközpontokba látogatók biztonságára és az ünneplők nyugalmára.

Az ajkai rendőrök a korábbi évekhez hasonlóan fokozott jelenléttel biztosítják a városközpontban felállított vásár, a bevásárlóközpontok, a nagyobb parkolók, illetve azok környékének köz- és vagyonbiztonságát. Az egyenruhások a lakosság figyelmét felhívják a karácsonyi bevásárlások során előforduló lopásokra, gépkocsi feltörésekre és a balesetek megelőzésére. A rendőrök az elmúlt napokban több alkalommal az áruházak parkolójában szólították meg a vásárlókat, akiknek megelőzési témájú szórólapot osztottak és felhívták a vevők figyelmét arra, hogy jobban vigyázzanak értékeikre.

A rendszeres gyalogos szolgálat célja a bűnmegelőzésen - kiemelt figyelemmel a zseblopások és a gépjárműből történő lopások megelőzésén - túl, a lakossággal való közvetlen kapcsolattartás, a polgárokkal való együttműködés és a bizalmi légkör elmélyítése, amely elengedhetetlen a rendőri munka sikeres és eredményes ellátásához. Az Ajkai Rendőrkapitányság illetékességi területén a megelőzési célú, fokozott rendőri jelenlétre az év végi ünnepek alatt is számítani lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!