Rendőrségi

2016.10.29. 17:26

Zavarosban sántikálók, reszkessetek! - Rendőrök, tűzoltók, polgárőrök és erdészek járták a vidéket

Góganfa - Veszprém, Vas és Zala megyéből, összesen 120 rendőr, polgárőr, tűzoltó és a vadászatok képviselői vettek részt azon a nagyszabású, valamennyi megyét érintő közös ellenőrzésen, ahol többek között az orvvadászatot, a falopást, a természetkárosítást, az illegális hulladék elhelyezést ellenőrizték, de figyeltek a temetők rendjére, a közlekedésre is, és felkeresték az egyedül élő, idős embereket.

Kovács Erika

Az akciót Borbély Zoltán alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság képviseletében koordinálta, aki szombaton reggel a gógánfai művelődési házban tartott tájékoztatót, majd délután az összegezte is a tapasztalatokat a többi megyéből érkezett társszervek képviselőivel együtt. Nagy Róbert, Gógánfa elöljárója üdvözölte az akciót, amelyre elmondása szerint szükség van a közbiztonság érdekében.

Rendőrök, tűzoltók, polgárőrök és erdészek Gógánfán, a tájékoztatón (Fotó: Kovács Erika)

Együtt keresték fel a sümegi temetőt is

Lovas járőrözés Zalaszentlászló térségében. Török Péter, Erdős Csilla és Csarmasz Emese Akila, Kacér és Forest lovaikon

Kovács Magdolna (balról második) és testvére, Hujder Gyuláné nagyon örült a látogatásnak.Magdolna egyedül él az erdő mellett a házában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!