Rendőrségi

2017.02.12. 17:18

Lezárták az áruházi lopás ügyét

Pápa – Vádemelési javaslattal zárták annak a negyvenegy éves pápasalamoni nőnek az ügyét, aki január 30-án a délutáni órákban próbált meg táblagépet lopni egy pápai hipermarketből.

Leitner Vera

A nyomozás adatai szerint a polcról levett műszaki cikk áruvédelmi eszközét és csomagolását eltávolította, azokat a polcra visszatette, majd a táblagéppel táskájában, fizetés nélkül próbált távozni az áruházból. A biztonsági őr a kijárat előtt tartóztatta fel a gyanúsítottat, akinek táskájából előkerült a több tízezer forint értékű lopott tárgy.

A helyszínre érkező rendőrök a nőt elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A pápasalamoni gyanúsítottal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság a napokban lezárta, az ügy iratait az illetékes ügyészségnek bíróság elé állítási javaslattal küldte meg – tudtuk meg Aradi Virágtól, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!