Rendőrségi

2017.06.16. 11:15

Gyalogosgázolás, ittas vezetés miatt is intézkedtek a rendőrök

Megyei körkép – Rendőrségi intézkedések az elmúlt 24 órában Veszprém megyében.

Napló-információ

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei csütörtök folyamán két személyt ittas vezetésen értek, hét főt fogtak el, további két embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján és tíz személyt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Ezeken túl, ugyancsak csütörtökön több közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek: Veszprémben az Almádi út–Cholnoky út kereszteződésében a kijelölt gyalogos átkelőhelyen közlekedő gyalogost eddig tisztázatlan körülmények között elütötte egy személygépkocsi 2017. június 15-én reggel. A gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett.

Pápa külterületén, 83-as számú főúton egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze, a balesetben négy személy megsérült. Balatonfüreden közlekedett gépjárművével egy helyi nő, aki tolatás közben összeütközött a mögötte haladó másik személygépkocsit vezető férfival. A balesetben személyi sérülés nem történt, ám az alkoholszonda a férfi esetében pozitív értéket mutatott.

 


Fotó: VMRFK

 

A 77-es számú úton anyagi kárral végződő baleset történt szabálytalan előzés miatt, Berhidán egy személyautó sofőrje az Állj! Elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére sem biztosított elsőbbséget az arra haladó motorkerékpárosnak, így a motor felborult és két személy könnyebben megsérült – olvasható a police.hu oldalon.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a megszaporodott balesetek kapcsán felhívja a figyelmet az elsőbbségadási kötelezettség betartására, valamint a motorosok megfelelő védőfelszerelésének szükségességére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!