Rendőrségi

2017.08.24. 12:43

Ittasan vezettek: három autóst is előállítottak

Tapolca A tapolcai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejeztek be három, ittas járművezetés elkövetése miatt indított büntetőeljárást, mondta el Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Egy 36 éves, személygépkocsival közlekedő budapesti férfit 2017. július 30-án délelőtt Kapolcs belterületén, egy 29 éves járművezetőt 2017. augusztus 4-én hajnalban Ábrahámhegy belterületén, egy 63 éves gyulakeszi férfit pedig Gyulakeszi település egyik utcájában vonták intézkedés alá a rendőrök 2017. augusztus 9-én este. A sofőrökkel szemben alkalmazott alkoholszonda mindhárom esetben pozitív értéket mutatott, ezért őket előállították mintavételre a Tapolcai Rendőrkapitányságra. A három férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság a napokban befejezte, az ügy iratait bíróság elé állítás kezdeményezésével adták át az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!